Αρχαιρεσίες της Νομαρχίας

Εκτύπωση

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ

 

Με απόφαση του Νομάρχη Ρεθύμνου ορίστηκαν τα μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου των Υπαλλήλων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ρεθύμνου των οποίων η θητεία είναι διετής (1- 1-2009 έως 31-12-2010).

          Τα μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Νομαρχίας είναι τα ακόλουθα: 

  1. Κατσανέβας  Νικόλαος, Διευθυντής Διεύθυνσης Διοίκησης,  τακτικό μέλος, Πρόεδρος.
  2. Χαριτάκης  Παναγιώτης, Διευθυντής Διεύθυνσης Οικονομικού, τακτικό μέλος.
  3. Βυδάκη Ευθυμία, Διευθύντρια Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης, τακτικό μέλος.

4.      Θωμαδάκης Προκόπιος του Ηλία, υπάλληλο Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, αιρετό εκπρόσωπο των υπηρετούντων υπαλλήλων στη Ν.Α. Ρεθύμνου.

5.      Σκουραδάκης Ιωάννης, υπάλληλος Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης,  αιρετός εκπρόσωπος των υπηρετούντων υπαλλήλων στη Ν.Α. Ρεθύμνου. 

Γραμματέας του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ορίζεται  η υπάλληλος Πρεντάκη Ευανθία, υπάλληλος της Διεύθυνσης Οικονομικού.
    _____________________________________________________________


 

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Γραφείο του Νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδάκη, η ορκωμοσία του κ. Γεωργίου Κουρτικάκη, κατηγορίας ΠΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών, που τοποθετείται στο ΚΕΠ της Νομαρχίας.

 

Στη τελετή ορκωμοσίας του νέου Υπαλλήλου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, κ. Μανώλης Παπυράκης,  οι αντινομάρχες Ρεθύμνου κα Ζωή  Σιταρένιου ? Μπριλλάκη και κα Γιάννα Κεφαλογιάννη ? Μπιρλιράκη,  ο Γενικός Γραμματέας της Νομαρχίας, κ. Συμεών Γιαννάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διοίκησης, κ. Νίκος Κατσανέβας και η Διευθύντρια του ΚΕΠ, κα Μαρία Φραγκομανωλάκη.

 

Ο Νομάρχης Ρεθύμνου ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στο νέο Υπάλληλο, που θα ενισχύσει το ΚΕΠ της Νομαρχίας, το οποίο συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων ΚΕΠ της χώρας  σε ό,τι αφορα στην προώθηση και ικανοποίηση των αιτημάτων των πολιτών

   _________________________________________________________

 

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ

 

Ανακοινώνεται ότι από την 1η Ιανουαρίου 2009, καθήκοντα Διευθύντριας της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας Ρεθύμνου, αναλαμβάνει η Γεωπόνος κα Ευθυμία Βυδάκη μέχρι σήμερα Υποδιευθύντρια της Υπηρεσίας, μετά τη συνταξιοδότηση του μέχρι πρότινος Διευθυντή, κ. Νικόλαου Ρωμανίδη.

___________________________________________________________

 

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ & ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ  ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

 

Συγκροτήθηκε με απόφαση του Νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδάκη, η Δευτεροβάθμια Ιατρική Επιτροπή (ΔΙΕ) του Νομού, της οποίας  έργο  είναι η δευτεροβάθμια ιατρική εξέταση των οδηγών και των υποψηφίων οδηγών με ειδικά προβλήματα υγείας. Με τη σύσταση της παραπάνω επιτροπής οι εξεταζόμενοι θα αποφεύγουν τη μετακίνηση τους για εξέταση σε γειτονικούς νομούς, προκειμένου να εξεταστούν. 

 

Η Δευτεροβάθμια Ιατρική Επιτροπή αποτελείται από τους:

 

-          Κανακάκη Αθανάσιο, ορθοπεδικό ως πρόεδρο της Επιτροπής

-          Δανδουλάκη Ευάγγελο, Ω.Ρ.Λ.

-          Τζμπαράχ Ιγιάντ, Παθολόγο

-          Χριστοδουλάκη Εμμανουήλ, Οφθαλμίατρο

-          Ψαρουδάκη Καλλιόπη, Νευρολόγο

-          Φωτόπουλο Δήμο, Ψυχίατρο

 

Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Μουλαζιμάκη Βασιλική, υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νομαρχίας. Οι συνεδριάσεις της Επιτροπής θα πραγματοποιούνται την πρώτη εργάσιμη ημέρα, Δευτέρα εκάστου μηνός κατά τις ώρες από 9πμ μέχρι 12 το μεσημέρι στην αίθουσα της βιβλιοθήκης του Νοσοκομείου παρουσία όλων των μελών και του Γραμματέα της επιτροπής.


 


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 23 Μάρ 2018

Αρθρογραφία