Νέο Σεμινάριο: «Χτίζοντας την Αποτελεσματική Ομάδα»

Εκτύπωση

Νέο Σεμινάριο: «Χτίζοντας την Αποτελεσματική Ομάδα»         

 


16/4/10

Το Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου σε συνεργασία με το Εργαστήρι Ηγετικών Στελεχών της NSA, που συντονίζεται από το γνωστό λειτουργό του management Νίκο Σκουλά, οργανώνει νέο  εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα  «Χτίζοντας την Αποτελεσματική Ομάδα» διάρκειας  32 ωρών και θα διεξαχθεί την Παρασκευή 07/05, το Σάββατο 08/05 &  την Κυριακή 09/05/2010 στο ξενοδοχείο ΑΤΡΙΟΝ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες πάσης μορφής επιχειρήσεων, διευθυντές, υποδιευθυντές και προϊσταμένους τμημάτων και σκοπό έχει τη βελτίωση των ηγετικών τους δεξιοτήτων.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εισαγάγει τους εκπαιδευόμενους στην έννοια της «ηγετικότητας», στο management και την αποτελεσματική χρήση του κατάλληλου «στυλ» διοίκησης, συγκριτικά, για μεγαλύτερη αποδοτικότητα της εργασιακής ομάδας. 

Το πρόγραμμα διεξάγεται από ένα επιτελείο διακεκριμένων Συμβούλων-Συνεργατών με ευρεία επιστημονική κατάρτιση, αποδεδειγμένες ικανότητες επικοινωνίας και πρακτική πείρα στη διοίκηση.

 

Θεματολογία σεμιναρίου:

 

  • Η Δυναμική της Λειτουργίας της Στελεχιακής Ομάδας
  • Συστηματική Λήψη Αποφάσεων
  • Επικοινωνία
  • Επίλυση Διαφορών υπό Συνθήκες Ανταγωνισμού και Συνεργασίας
  • Υποκίνηση των Εργαζομένων
  • Επιλογή Προσωπικών Στόχων
  • Ηγετικά Πρότυπα
  • Ηγετικές Συμπεριφορές και η Επίδρασή τους στην Επίτευξη Στόχων, κ.ά.

 

Η δομή και το πρόγραμμα του Σεμιναρίου αυτού διαφέρει ριζικά από τα προσφερόμενα προγράμματα του είδους, κατά το ότι είναι καθαρά Εργαστηριακό και ακολουθούνται αποκλειστικά οι αρχές της αμιγούς εργαστηριακής μεθόδου με ελάχιστη μόνον ?από έδρας? διδασκαλία. Ο περισσότερος χρόνος διατίθεται στην επεξεργασία ασκήσεων, προβλημάτων, case studies και business games, στα πλαίσια λειτουργίας ομάδων εργασίας, κάθε μία από τις οποίες έχει δικό της Σύμβουλο, που ?ενσωματώνεται? στην ομάδα και εργάζεται μαζί της σε όλη τη διάρκεια του Σεμιναρίου.


Η  ε ι δ ο π ο ι ό ς  δ ι α φ ο ρ ά:

 

ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ

 

Στο πρόγραμμα θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας ανάλογα με το χρόνο καταβολής του δικαιώματος συμμετοχής. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο σεμινάριο μπορεί να καλυφθεί από ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ 0,45% (λογαριασμός ΛΑΕΚ).

 

Εγγραφές     : Στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, από 9:00 έως 15:00 μ.μ.

                     Κορωναίου 14, 4ος όροφος, τηλ: 2810-342136 & 331590.

Πληροφορίες:
Kα
Ελευθερία Χαλκιαδάκη  chalkiadaki@katartisi.gr 
κα
Μαίρη Βενιχάκη
venihaki@katartisi.gr
Ιστοσελίδα:
www.katartisi.gr


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 22 Απρ 2018

Αρθρογραφία