Οι αποφάσεις της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου και το REGION'S CUP

Εκτύπωση

Οι αποφάσεις της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου και το REGION?S CUP


14/4/10

Συνεδρίασε τη Δευτέρα 12-4-2010 η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Ρ. όπου πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις:

 -ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΜΙΚΤΩΝ τοποθετήθηκε το μέλος ΔΣ Ε.Π.Σ.Ρ. κα Στέλλα Ανδρουλάκη.

Επίσης θα τεθεί επικεφαλής της αποστολής στην ομάδα ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ Ε.Π.Σ.Ρ. για τον αγώνα με την αντίστοιχη της ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στις 3μ.μ. στο γήπεδο ΚΑΤΣΑΜΠΑ την Κυριακή 18-4-2010.

-Στην Επιτροπή συμμετέχει και το πρώτο αναπληρωματικό μέλος ΕΠΣΡ κος Βασίλειος Μαρής.

 

ΞΕΚΙΝΑ Η Β΄ ΦΑΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Μετά την ολοκλήρωση της Α΄ Φάσης στο πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ όπου συμμετείχαν 11 ομάδες στον Α΄ Ομιλο και 6 στον Β΄ Όμιλο, οι 4 πρώτες ομάδες του Α΄ Όμιλου ΑΟ ΑΡΗΣ -ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ - ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΑΟ και ΑΣΤΗΡ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ από τον Β΄ Όμιλο, συγκροτούν ένα όμιλο όπου μετά από ένα μίνι πρωτάθλημα (5) αγωνιστικών, θα βγεί ο πρωταθλητής με βαθμολογία. Το μίνι πρωτάθλημα ξεκινά 21-4-2010 (γεννηθέντες 1996-1997) . Η κλήρωση έγινε αμέσως μετά την ολομέλεια του ΔΣ από την αρμόδια Επιτροπή και η πρώτη αγωνιστική είναι:

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΑΟ   -  ΑΣΤΗΡ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ        -  ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ         -  ΑΟ ΑΡΗΣ

Ακόμα επικυρώθηκε η τελική βαθμολογία των πρωταθλημάτων ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΝΕΩΝ και ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ η οποία στάλθηκε στην ΕΠΟ.

 

25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Στα γραφεία της ΕΠΣΡ την Κυριακή 25-4-2010 στις 12 το μεσημέρι καλούνται οι εκπρόσωποι όλων των ΕΠΣ ΚΡΗΤΗΣ για σύσκεψη με θέμα «26ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ» του οποίου την ευθύνη έχει η ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ.

 

ΜΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΟ  REGION?S CUP

Στο Δημοτικό Γήπεδο Κορυδαλλού την Τετάρτη 21-4-2010 ομάδα Region?s cup Ε.Π.Σ.ΡΕΘΥΜΝΟΥ στις  4.30μ.μ. την ίδια ώρα στο ΕΑΚ ΛΑΜΙΑΣ η ΕΥΒΟΙΑ αγωνίζεται με την ΛΑΡΙΣΑ ενώ στις 5-5-2010 στην ΠΑΤΡΑ η ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ-ΙΘΑΚΗ με τη ΦΘΙΩΤΙΔΑ.

Επίσης η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Ρ. αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με τους Ρεθυμνιώτες Βουλευτές κο Μανώλη Όθωνα και κα Όλγα Κεφαλογιάννη όπου θα ανταλλάξουν απόψεις για το άθλημα του Ρεθυμνιώτικου Ποδοσφαίρου.

 
« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία