Προφυλακιστέοι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία στα Ζωνιανά

Εκτύπωση

Προφυλακιστέοι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία στα Ζωνιανά


12/4/10
της Γιώτας Μαστάθη


Ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν από κοινού το απόγευμα της Κυριακής, ύστερα από την 8ωρη απολογία των κατηγορουμένων, τον προφυλακισμό τους.  

 

Οι κατηγορούμενοι ηλικίας 52ετων και 28ετων, πατέρας και γιος αντίστοιχα από τα Ζωνιανά, κατηγορούνται για το φόνο του 62χρονου Μιχάλη Κάββαλου επίσης κατοίκου των Ζωνιανών.  

Στην απολογία του ο πατέρας υποστήριξε για άλλη μια φορά ότι ο ίδιος είναι ο αυτόχειρας προσπαθώντας να απαλλάξει το γιο του από τις κατηγορίες. Αυτή άλλωστε ήταν εξ αρχής η θέση του αλλά και η υπερασπιστικ?η γραμμή των συνηγόρων τους, τουλάχιστον όσων αφορά τον 28χρονο.

Επιπλέον ο πατέρας υποστήριξε όπως είχαμε γράψει και σε περασμένο δημοσίευμα, ότι μετέβη στο υπόστεγο του ύστερα από την ειδοποίηση του γιου του, ο οποίος βρίσκονταν λίγη ώρα πριν εκεί και απομακρύνθηκε σχεδόν κυνηγημένος, εξαιτίας των πυροβολισμών που δέχτηκε από τον 62χρονο Μιχάλη Κάββαλο.

Μετά την ενημέρωση από τον 28χρονο έφτασε στο υπόστεγο όπου αφού λογομάχησαν, κατόπιν αντάλλαξε πυροβολισμούς με τον εκλιπόντα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. 

Και οι 2 κατηγορούμενοι ωστόσο κρατούνται προσωρινά έως ότου συμπληρωθεί η δικογραφία με τα στοιχεία που κατά τον ανακριτή λείπουν και αναφερόμαστε στη βαλλιστική εξέταση και το πόρισμα από τα απόρρητα της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, σχετικά με τους ισχυρισμούς του συλληφθέντα.« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία