Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας στα Ζωνιανά

Εκτύπωση
Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας στα Ζωνιανά
  • Υποστηρίζει ότι ο 28χρονος γυιός του δέν έχει ανάμειξη
         8/4/10

του Βασίλη
Κασιμάτη
Νωρίς χθες το μεσημέρι τηλεφώνησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου ο 52χρονος που πυροβόλησε χθες το απόγευμα και τραυμάτισε θανάσιμα στα Ζωνιανά τον 60χρονο Μιχάλη Κάββαλο.
Ο δράστης ζήτησε να παραδοθεί στον Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο κ. Μανώλη Παραβολιδάκη.
Το τηλεφώνημα έγινε από τα Μάλια.
Ακολούθως ο Ταξίαρχος μετέβη στο Νομό Ηρακλείου όπου σε συγκεκριμένο σημείο κατόπιν ραντεβού, παραδόθηκαν ο 52χρονος πατέρας και ο 28χρονος γιος του, τους οποίους αναζητούσαν από χθες οι διωκτικές αρχές.

Ο δράστης αφού δήλωσε πως ο γιος του δεν έχει απολύτως καμία ανάμειξη στο έγκλημα και αφού περιέγραψε το συμβάν με πάσα λεπτομέρεια, λέγοντας πως υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών, προφανώς σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι βρισκόταν σε άμυνα, ακολούθως παρέδωσε την κυνεγητική καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε το θύμα.
Πιο συγκεκριμένα ο πατέρας κατήγγειλε ότι το θύμα απείλησε με όπλο αρχικά το γιό του και έτσι "πήρε το νόμο στα χέρια του" προστατεύοντας το παιδί του. 

Πατέρας και γιός επιβιβάστηκαν στα περιπολικά της Α.Δ. Ρεθύμνου και συνοδεία του Αστυνομικού Διευθυντού και των δικηγόρων τους και περί ώρας 16.15 έφτασαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, για να ακολουθηθεί η αυτόφωρος διαδικασία.
Σήμερα το πρωί αναμένεται να παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα, συνοδεία ισχυρότατων αστυνομικών δυνάμεων λόγω του φόβου για τυχόν αντίποινα εις βάρος των δραστών.
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι τα συγγενικά μέλη της ευρύτερης οικογένειας των 2 συλληφθέντων αποχώρησαν χθες από τα Ζωνιανά ... για παν ενδεχόμενον!


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 19 Μάρ 2018

Αρθρογραφία