Άστατος ο καιρός τις Άγιες Μέρες στην Κρήτη

Εκτύπωση
Άστατος ο καιρός τις Άγιες Μέρες στην Κρήτη
  • Βελτίωση του καιρού την ημέρα του Πάσχα

02/04/2010

Με καλό καιρό φαίνεται ότι θα γιορτάσουμε το φετινό Πάσχα, αφού στις περισσότερες περιοχές τόσο του νομού όσο και ολόκληρης της Κρήτης ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Την διαφορά βέβαια θα κάνει η ημέρα της Μεγάλης Παρασκευής,αλλά και το Μεγάλο Σάββατο όπου ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται η περιφορά του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή σε πολλές περιοχές να γίνει υπό βροχή.

Βροχερή θα είναι η σημερινή βραδιά σε Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Χανιά, ενώ αύριο Μεγάλο Σάββατο οι αγορές της τελευταίας στιγμής θα γίνουν κάτω από συννεφιασμένο ουρανό και αυξημένα ποσοστά υγρασίας. Ο καιρός θ? αρχίσει να βελτιώνεται τη βραδιά της Ανάστασης και θα είναι καθαρός σχεδόν σε ολόκληρο το νησί την Κυριακή του Πάσχα.
 
Για το Ρέθυμνο:

Μεγάλη Παρασκευή
Το πρωί ο καιρός θα κάνει τα κόλπα του, με την θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι έως 5 μποφόρ και θα επικρατεί συννεφιά. Αργότερα και κατά τις απογευματινές ώρες αναμένεται αλλαγή του σκηνικού. Με βροχή και υγρασία σε επίπεδα 95% θα γίνει όπως δείχνουν τα πράγματα η περιφορά του Επιταφίου. Η θερμοκρασία θα είναι γύρω στους15 βαθμους Κελσίου.

Μεγάλο Σάββατο

Αν είστε από τους τελευταίους που θα κάνουν τα ψώνια τους στο Ρέθυμνο, πάρτε ομπρέλα και φορέστε αδιάβροχα καλού κακού, γιατί το πρωινό αυτής της μέρας θα είναι υπό βροχή και με χαμηλή θερμοκρασία γύρω στους 14 βαθμούς κελσίου.
Για το βραδάκι το ίδιο το σκηνικό αφού και πάλι όπως φαίνεται ο καιρός θα είναι βροχερός. Ανάσταση με βροχή, οπότε οι πιστοί θα χρειαστεί να έχουν ανά χείρας τις ομπρέλες τους.

Κυριακή του Πάσχα
Αλλαγή του καιρού για να ψήσουνε τον οβελία μας. Από το πρωί ο καιρός θα είναι βελτιωμένος αυτή την μέρα, την ημέρα του Πάσχα, με καθαρό ουρανό αλλά με θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου.
Μην παρασυρθείτε φορέστε τις ζακέτες σας. Για την ώρα του φαγητού αναμένονται βοριαδάκι, σχετικά υψηλά ποσοστά υγρασίας και θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία