Πήγασος City : «Ο Φ.Π.Α. ανέβηκε, οι τιμές μας όχι»

Εκτύπωση

Πήγασος City :
«Ο Φ.Π.Α. ανέβηκε, οι τιμές μας όχι»30/3/10

Προς ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού,

Η εταιρεία "Πήγασος City", πληροφορεί τους πελάτες της, ότι η πρόσφατη αύξηση του ΦΠΑ, ΔΕΝ έχει επηρεάσει τις τιμές των προϊόντων μας (παιχνίδια - Πασχαλινά - Λαμπάδες - είδη δώρων κ.α.). Αντίθετα σε μια περίοδο που η καταναλωτική δύναμη των περισσότερων από εμάς τους Ρεθεμνιώτες έχει πληγεί , στηρίζουμε τις επιλογές των πελατών μας και τις εποχιακές υποχρεώσεις μας για δώρα -στολισμό - εορτασμό Πάσχα:

  • Η πλειοψηφία των διαφημιζόμενων τίτλων παιχνιδιών που προβάλλονται αυτή την περίοδο από την τηλεόραση έχει συγκεκριμένη προτεινόμενη τιμή πώλησης και όλοι οι τίτλοι έχουν αγοραστεί και τοποθετηθεί στο κατάστημα πριν την αύξηση του ΦΠΑ. Παρ?  όλα αυτά , η τιμή τους ΔΕΝ θα αυξηθεί - αντίθετα - όπου έχουν γίνει - σε συνεννόηση με τους προμηθευτές - μειώσεις τιμών, αυτές θα μεταφερθούν και στην τελική τιμή (στον καταναλωτή.)
  • Ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα να επιλέξει από μια πλήρη γκάμα σε όλα τα παιχνίδια και εποχιακά δώρα σε τιμές αντίστοιχες μεγάλων πολυκαταστημάτων της Αθήνας.
  • Ειδικές προσφορές δίνουν την δυνατότητα στον πελάτη να αγοράσει στην μισή τιμή προϊόντα που φέρουν την αντίστοιχη σήμανση.
  • Επιπρόσθετα , εφόσον στα περισσότερα επώνυμα προϊόντα δεν είναι δυνατή η έκπτωση , από την Πέμπτη 18/3 έως  καί το Μεγάλο Σάββατο , για κάθε 50ευρώ αγορών θα δίνεται στους πελάτες μας δώρο κουπόνι αγοράς αξίας 5 ευρώ για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 6 -17 Απριλίου. Με τον τρόπο αυτό οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν περαιτέρω από τις γιορτινές τους αγορές.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και ευχόμαστε καλό Πάσχα σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Εμπορικός Διευθυντής            Διευθύνων Σύμβουλος

Κώστας Παπαδογιάννης         Μανώλης Σειραγάκης 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 22 Απρ 2018

Αρθρογραφία