Επιστολή της Cretan Sea Lines προς την εφημερίδα μας.

Εκτύπωση


Επιστολή της Cretan Sea Lines προς την εφημερίδα μας.


Λάβαμε σήμερα την ακόλουθη επιστολή από το κ. Ιωάννη Αποστολάκη, Γραμματέα & μέλος του 19μελές Δ.Σ. της υπό σύσταση Ναυτιλιακής εταιρίας Cretan Sea Lines.
Η εφημερίδα μας η οποία διακρίνεται για την αδέκαστη δημοσιογραφία που ασκεί δημοσιεύει την επιστολή αυτούσια και χωρίς περικοπές, παρότι σε ορισμένα σημεία της δεν συμφωνεί βάση αυτών που από δημοσιογραφική έρευνα γνωρίζουμε και για τα οποία έχει οριστεί ημερομηνία συνάντησης για συζήτηση.

        ________________________________________________________

Το κείμενο της επιστολής:


ΑΓΑΠΗΤΕ Κ.ΚΑΣΙΜΑΤΗ, ΑΦΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟ 2009, ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 10 & 11 ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ κ.Ε.ΦΡΑΓΚΑΚΗ.:

 

 

  • ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ" 26-10-08, ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΥΧΗ "ΚΑΡΑΒΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ".
  • ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ. ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ Η ΘΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ  ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ.
  • ΓΙΑ ΤΗ Ν.Ν.Ε.Ρ. ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ  ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ή ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΤΥΠΟ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΕΣ; ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΣΥΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΕΧΟΥΜΕ Α.Φ.Μ.,ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΛΟΓ/ΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ (ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ κ.ΦΡΑΓΚΑΚΗ) ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΙΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ  
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ
"ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Συν.Π.Ε."

__________________

Επιστολή της Cretan Sea Lines για το κοινό


Μετά την κοινή διαπίστωση, ότι η απουσία μόνιμης ακτοπλοϊκής σύνδεσης ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΠΕΙΡΑΙΑ, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στο Νομό μας, τόσο με την ταλαιπωρία, επιπλέον έξοδα και τον κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων, χιλιάδων Ρεθεμνιωτών, Φοιτητών, Τουριστών και δεκάδων επαγγελματιών μεταφορέων, που αναγκάζονται να μετακινούνται από ΧΑΝΙΑ η ΗΡΑΚΛΕΙΟ, όσο και με την αποδεδειγμένη μείωση των εισοδημάτων εκατοντάδων επαγγελματιών, που στερούνται την δυνατότητα εξυπηρέτησης των χιλιάδων επιβατών, που αποβιβάζονται και επιβιβάζονται στο Λιμάνι μας, αλλά και την απαίτηση των χιλίων και πλέον Ρεθεμνιωτών, που διατράνωσαν στην Πανρεθεμνιώτικη συνάντηση στο «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» την μαχητική απόφαση τους, να στηρίξουν δυναμικά την προσπάθεια δημιουργίας, της δικής τους ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, σας ενημερώνουμε συνοπτικά για τα ακόλουθα:

1.- Ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες κατάθεσης του Καταστατικού της Συνεταιρικής Εταιρίας, το οποίο σύντομα θα δημοσιεύσουμε σε ειδικό φυλλάδιο για να ενημερωθούν επακριβώς όλα τα υποψήφια μέλη. Σημειώνεται ότι με το καταστατικό αυτό, διασφαλίζεται με κάθε τρόπο η μόνιμη ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά και η παραμονή της ιδιοκτησίας στους Ρεθυμνιώτες Συνεταίρους, χωρίς περιθώρια λαθεμένων επιλογών του παρελθόντος.

2.- Ανοίξαμε ήδη λογαριασμούς σε όλες τις Τράπεζες της Πόλης μας, για να είναι δυνατή μέχρι 28/2/2009, η κατάθεση των Συνεταιριστικών μερίδων, όλων όσων επιθυμούν να γίνουν μέλη. Σημειώνεται ότι η αξία της μιας Συνεταιριστικής μερίδας, ορίστηκε στο ποσό των πεντακοσίων (500) Ευρώ, επειδή σύμφωνα με τον ισχύοντα Νόμο, επιτρέπεται η αγορά κατά Συνεταίρο, μόνο μέχρι έξι (6) μερίδες. (Γίνονται ήδη απαραίτητες ενέργειες, να επιτραπεί η αγορά τουλάχιστον μέχρι 100 μερίδων). Επίσης είναι δυνατή και η κατάθεση μικρότερων ποσών τμηματικά, μέχρι τη συμπλήρωση 500 Ευρώ, για την απόκτηση μιας μερίδας.

3.- Προγραμματίσαμε διάφορες ενέργειες ενημέρωσης των Συμπολιτών και Συμπατριωτών μας εντός και εκτός του Νομού μας, ώστε να έχουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερη ανταπόκριση.

4.- Αμέσως μετά τις 28/2/2009, θα καλέσουμε σε πρώτη Γενική Συνέλευση, όλους τους Συνεταίρους που κατέθεσαν την αξία των μερίδων τους, για να εκλεγούν όλα τα προβλεπόμενα από το Νόμο και το Καταστατικό όργανα της Συνεταιριστικής Εταιρίας.

5.- Αρχίσαμε ήδη την έρευνα αγοράς ή μίσθωσης κατάλληλου Πλοίου, ώστε με την συγκέντρωση των απαραίτητων κεφαλαίων, να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του οράματος, που όλοι οι Ρεθυμνιώτες επιθυμούμε.

 

Αγαπητοί μας ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΣΕΣ          

Μετά από τα παραπάνω, αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντική και καθοριστική είναι η συμμετοχή σας στην προσπάθεια μας και για το λόγο αυτό, σας καλούμε να ανταποκριθείτε έμπρακτα, με τον ίδιο ενθουσιασμό που προφορικά δηλώσατε την σύμφωνη γνώμη σας στο εγχείρημα μας, προκειμένου να καταφέρουμε το συντομότερο, την μόνιμη ακτοπλοϊκή σύνδεση μας με τον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Με πολλές Ευχές για μια καλύτερη για όλους μας και για το ΡΕΘΥΜΝΟ νέα Χρονιά 2009

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ»

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ                                         AΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  
 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία