Στις 5 Μαϊου το πρώτο ματς του REGIONS' CUP

Εκτύπωση

Στις 5 Μαϊου το πρώτο ματς του REGIONS? CUP


23/3/10

Εντατικά κάτω από τις οδηγίες του Ενωσιακού προπονητή Άρη Μαραγκουδάκη προπονείται η Ρεθεμνιώτικη ομάδα UEFA REGIONS? CUP 2010-2011 για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα Κυπέλλου UEFA. Η φιλοσοφία της UEFA για το πιο πάνω Κύπελλο είναι ως παρακάτω:


Στόχοι
Με την αποδοχή των παρόντων κανονισμών, η UEFA έχει ως στόχο:
Α) να προσδώσει, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, μεγαλύτερη σημασία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το οποίο αναγνωρίζεται ως ένας σημαντικός πυλώνας του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Β) να ενθαρρύνει τις ομοσπονδίες μέλη της UEFA να διεξάγουν εγχώριες διοργανώσεις για τοπικές ερασιτεχνικές αντιπροσωπευτικές ομάδες.

Γ)
να προσφέρει σε νεαρούς παίχτες, οι οποίοι εγκαταλείπουν την κατηγορία νέων λόγω ηλικίας και οι οποίοι δεν δύναται να μεταπηδήσουν στην επαγγελματική κατηγορία, ένα κίνητρο ώστε να παραμείνουν αφοσιωμένοι στο ποδόσφαιρο και να μην μετακινηθούν σε άλλο αθλητικό κλάδο.

Δ) να προσφέρει μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική εμπειρία σε παίχτες, οι οποίοι σε άλλη περίπτωση δεν θα είχαν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν σε διεθνείς διοργανώσεις.

Ε) να βελτιώσει τις προδιαγραφές σε επίπεδο βάσης (ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο).

Στ)
να διοργανώσει διεθνείς ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις για να προωθήσει αμοιβαίες τοπικές επαφές, κατανόηση, αποδοχή και μεγαλύτερη γνώση άλλων πολιτισμών και περιοχών.

Ζ) να ενθαρρύνει την ανταλλαγή διαπροσωπικών, πολιτιστικών και αθλητικών αξιών.

Ο αγώνας της Ρεθεμνιώτικης ομάδας η οποία συγκροτείται από ποδ/στές που θα έχουν συμπληρώσει το 19ο έτος και θα είναι κάτω του 40ου έτους.
Οι ποδ/στές της Regions? cup δεν επιτρέπεται σε όλη την καριέρα τους να έχουν υπογράψει επαγγελματικό δελτίο.

Επίσης κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Φ.Α., στην 18άδα μέχρι και τέσσερις (4) αλλοδαπούς ποδ/στές εκ των οποίων μπορούν να αγωνίζονται οι δύο (2).


Το Ρέθυμνο REGIONS? CUP αγωνίζεται στην ΑΘΗΝΑ την Τετάρτη 5 Μαΐου με την αντίστοιχη ομάδα της ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

   

 


« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 17 Μάρ 2018

Αρθρογραφία