«ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ»

Εκτύπωση

«ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ»


  • ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

23/3/10

Μετά από την επιτυχημένη λειτουργία και αποφοίτηση από τον δεύτερο κύκλο μαθημάτων του Επιχειρηματικού Σχολείου για το έτος 2009, το Επιμελητήριο Ηρακλείου προκηρύσσει την πλήρωση θέσεων του Επιχειρηματικού Σχολείου για το έτος 2010.

Απευθύνεται σε υφιστάμενους επαγγελματίες όλων των δραστηριοτήτων, σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν νέα επιχειρηματική δραστηριότητα και σε στελέχη επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα αποτελείται από  πέντε (5) αυτοτελείς ενότητες (σεμινάρια), που καλύπτουν το σύνολο σχεδόν της επιχειρηματικής δραστηριότητας μικρομεσαίων επιχειρήσεων και συνιστάται ο εκπαιδευόμενος να παρακολουθήσει όλες τις ενότητες. Η αυτοτέλεια όμως της θεματολογίας της κάθε ενότητας, δίνει τη δυνατότητα να μπορεί κάποιος, να επιλέξει να παρακολουθήσει μία ή περισσότερες ενότητες, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Η θεματολογία των ενοτήτων είναι:

  • Ίδρυση & Οργάνωση Επιχειρήσεων (επιλογή αντικειμένου & δραστηριότητας - μορφές επιχειρηματικής δραστηριότητας - επιλογή νομικής μορφής - πηγές χρηματοδότησης)
  • Διαχειριστικές λειτουργίες (διαχείριση προμηθειών - διαχείριση πωλήσεων - ταμειακή διαχείριση - οικονομική διαχείριση)
  • Προώθηση πωλήσεων   (marketing - πωλήσεις - ηλεκτρονικό εμπόριο - διαχείριση πελατών)
  • Διαχείριση προσωπικού ( επιλογή, πρόσληψη προσωπικού - εκπαίδευση προσωπικού - υποκίνηση προσωπικού - αξιολόγηση απόδοσης, αμοιβές - διαδικασίες μισθοδοσίας).
  • Λογιστική & φορολογική παρακολούθηση (Κ.Β.Σ. - Φ.Π.Α. - φορολογία εισοδήματος φυσικών & νομικών προσώπων - λοιποί φόροι)
Η πρώτη ενότητα με θέμα την «Ίδρυση και Οργάνωση Επιχείρησης» θα διεξαχθεί από 20/04 έως 03/05/2010, απογευματινές ώρες σε 20 διδακτικές ώρες σε 6 συνεδρίες (4 των 3 ωρών και 2 των 4 ωρών).
Η διαδραστικότητα του σεμιναρίου επιτρέπει μέσα από την εκτέλεση εργαστηριακών ασκήσεων και την αλληλεπίδραση, να τεθούν συγκεκριμένα ερωτήματα και να απαντηθούν από τους πεπειραμένους εισηγητές που έχουν επιλεγεί για τις διαλέξεις.
Το κόστος συμμετοχής  στην 1η ενότητα είναι 150 ευρώ, ενώ για όσους θα συμμετάσχουν και στις επόμενες  τέσσερις ενότητες του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, το συνολικό κόστος και για τις 5 ενότητες, ανέρχεται στα 500 ευρώ. 
 
ΕΚΠΤΩΣΗ: 50% επί των αρχικών τιμών παρέχεται στα νέα ταμειακά ενήμερα μέλη του Επιμελητήριου Ηρακλείου. Ως νέα μέλη ορίζονται όσοι έχουν εγγραφεί μέχρι και 2 ημερολογιακά έτη πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.
 
Στο πρόγραμμα θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας ανάλογα με το χρόνο καταβολής του δικαιώματος συμμετοχής.
 
Εγγραφές: Στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, από 9:00 έως 15:00 μ.μ. 
Κορωναίου 14, 4ος όροφος, τηλ: 2810-342136 & 331590.

Πληροφορίες: Kα Ελευθερία Χαλκιαδάκη  chalkiadaki@katartisi.gr 
κα Μαίρη Βενιχάκη venihaki@katartisi.gr .
Ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.
 « επιστροφή στη κατηγορία Κρήτη

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία