Επίσκεψη - ενημέρωση του κ. Όθωνα στο Α.Τ. Ρεθύμνου

Εκτύπωση

Επίσκεψη - ενημέρωση του κ. Όθωνα στο Α.Τ. Ρεθύμνου

15/3/10

Προγραμματισμένη επίσκεψη πραγματοποίησε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για το Ρέθυμνο κ. Μανώλης Όθωνας, σήμερα το πρωί στις 10 στο αστυνομικό μέγαρο Ρεθύμνου, ώστε
να ενημερωθεί για τα θέματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο αστυνομικός κλάδος.

Επιτυχίες αλλά όχι μονό, για την αστυνομία και τους αστυνομικούς, που καθημερινά έρχονται σε άμεση επαφή με όλα τα περιστατικά του Ρεθύμνου.

 

Το σωματείο των αστυνομικών νομού Ρεθύμνου αλλά και ο Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, Ταξίαρχος κ. Παραβολιδάκης καλωσόρισαν τον βουλευτή και των ενημέρωσαν εφ όλης της ύλης.

 

Ύστερα από την συνάντηση του κ. Όθωνα με το σωματείο και τον Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, ακολούθησαν δηλώσεις από το βουλευτή ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Επισκέφθηκα σήμερα την ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων νομού Ρεθύμνου και τον αστυνομικό Διευθυντή, ως πράξη συμβολισμού αλλά και ουσιαστικής στήριξης της προσπάθειας που γίνετε για την αστυνόμευση του νομού μέσα σε αντίξοες συνθήκες και προβλήματα που γνωρίζουν όλοι.

Θέλω με την παρουσία μου σήμερα κοντά στους αστυνομικούς να δηλώσω την αδιαπραγμάτευτη στάση όλων μας. Της πολιτείας αλλά και της εκπροσώπησης του νομού σε θεσμικό, πολιτικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο, ότι δεν ανεχόμαστε αντικοινωνικές συμπεριφορές και θα συγκρουστούμε μέσα από τη δημιουργία ενός δυνατού μετώπου απέναντι όλων εκείνων οι οποίοι με θρασύτητα επιμένουν να αντιλαμβάνονται ότι μια εποχή έχει τελειώσει και το μέλλον του Ρεθύμνου δεν μπορεί να τους ανεχτεί άλλο.

Η πολιτεία είναι παρούσα, ο νόμος θα εφαρμοστεί σε κάθε κατεύθυνση και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν όλοι.»

 

Όσο αφορά το αστυνομικό μέγαρο που αναμένεται να κτιστεί ώστε να μεταφερθούν εκεί οι αστυνομικές υπηρεσίες του νομού μας ο κ. Όθωνας είπε ότι «υπήρξε μια συνεννόηση με την  πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. σε επίπεδο αρχηγείου και του αρμοδίου υφυπουργού του κ. Βούγια να υπάρξει μια προσαρμογή της μελέτης του νέου αστυνομικού μεγάρου και ταυτόχρονα να γίνει από το δήμο , όπως ο Δήμαρχος είχε δεσμευτεί, αναπροσαρμογή του συντελεστή δόμησης του προσφερόμενου οικοπέδου.

Με αυτό το συμβιβασμό από την πλευρά της αστυνομίας των τετραγωνικών του κτιρίου που θα κτιστεί και την αύξηση του συντελεστή του οικοπέδου επιτυγχάνεται η χρυσή τομή που θα οδηγήσει στην πραγματοποίηση του έργου. Πρέπει όμως όλες οι ενέργειες και από τις 2 πλευρές να γίνουν το γρηγορότερο δυνατό. Όλοι θα παρακολουθήσουμε βέβαια αυτή την εξέλιξη για να μην επαναληφθούν τέτοια προβλήματα στην εξέλιξη αυτού του έργου.» 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 23 Μάρ 2018

Αρθρογραφία