Μην παίζουμε με την οδήγηση

Εκτύπωση

Μην παίζουμε με την οδήγηση

  • Ένα δευτερόλεπτο απόσπασης του οδηγού, σκοτώνει!

10/3/10
από αναγνώστη μας.

Κύριε διευθυντά,

Όλοι μας διερχόμαστε τακτικά επί του Εθνικού, στο κόμβο Αμαρίου, έξω από το γήπεδο.
Τις νυχτερινές ώρες και όποτε το γήπεδο είναι σε λειτουργία (τακτικό φαινόμενο), όταν τα αυτοκίνητα διέρχονται του σημείου, αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τα φώτα του σταδίου που κοιτούν κυριολεκτικά την Εθνική οδό!

Μιλάμε για χιλιάδες βατ φωτισμού, στραμμένα στο εθνικό δίκτυο, παρενοχλώντας τους οδηγούς σε επικίνδυνο βαθμό. Η οδήγηση εκεί καθίσταται επισφαλής και θεωρώ ότι ο Δήμος πρέπει να μεριμνήσει με τις συναρμόδιες υπηρεσίες της ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ για να γίνει κάτι.
Είναι απαράδεκτο να κινδυνεύουμε σχεδόν καθημερινά επειδή απλώς κάποιοι αναρμόδιοι ίσως, δεν υπολόγισαν ότι φωτίζοντας κατά αυτό τον τρόπο το γήπεδο δεν θα ενοχλούν τους διερχόμενους οδηγούς.

Οι τεράστιοι αυτοί προβολείς σε τυφλώνουν καθιστώντας την οδήγηση για μερικά δευτερόλεπτα επικίνδυνη. Αυτά όμως τα δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να γίνει το κακό όταν όλοι γνωρίζουμε ότι ένα μόνο δευτερόλεπτο κακής οδήγησης... σκοτώνει!

Αυτό βέβαια συμβαίνει και από τις δύο πλευρές κυκλοφορίας.

Επομένως θεωρώ επιτακτική ανάγκη να αλλάξουν φορά οι προβολείς και να τοποθετηθούν στην αντίθετη πλευρά ούτως ώστε να κοιτούν προς την θάλασσα και όχι προς τον Εθνικό.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία