Συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο Ρέθυμνο

Εκτύπωση

Συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο Ρέθυμνο


10/3/10

Απεργιακές κινητοποιήσεις χωρίς τέλος, ύστερα από τα
σκληρά οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

 

Ολόκληρη η Ελλάδα παραλύει, όλοι οι εργαζόμενοι Έλληνες, από τους οποίους βέβαια και γίνονται οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, η αύξηση της φορολογίας κ.λ.π., βγαίνουν στο δρόμο.

 

Εξαγγελίες για απεργιακές κινητοποιήσεις και στο δικό μας Ρέθυμνο από το Εργατικό Κέντρο με συμμετέχοντες εργαζόμενους από πολλούς κλάδους.

 

Την απεργία λοιπόν την Πέμπτη 11/3/2010 στις 10π.μ. στο Εργατικό κέντρο Ρεθύμνου θα πλαισιώνουν  η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, ο ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου, η Ένωση γιατρών ΕΣΥ του νοσοκομείου Ρεθύμνου, το σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων και υπαλλήλων συναφών επαγγελμάτων καθώς και η πρωτοβουλία αγώνα ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα και το σύμφωνο σταθερότητας.  

 

Ο κάθε κλάδος με τα δικά του προβλήματα αλλά όπως φαίνεται με μια κοινή γραμμή πλεύσης ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα, που επηρεάζουν τη ζωή του καθενός ξεχωριστά.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν αποφασίσει να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση προσκαλούν στο Εργατικό κέντρο Ρεθύμνου όποιων θεωρεί ότι βρίσκεται στην ίδια θέση και πρέπει να «αντισταθεί» για αυτό.

« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία