Ανασκόπηση αθλητικής δραστηριότητας του 2008

Εκτύπωση


Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ρεθύμνου από το 1998 με μεθοδικό τρόπο και αθόρυβα καλλιεργεί την κολύμβηση στην πόλη μας με μεγάλη επιτυχία.


ομάδα του ΓΑΣ σε ημερίδα στα Χανιά
τον Ιούνιου του 2008
Με εντατική δουλειά , με όρεξη, με διάθεση για υγιή αθλητισμό προσπαθούμε να δώσουμε στα παιδιά της πόλης μας την χαρά και την γνωριμία με τον αθλητισμό μέσω της κολύμβησης.

Ο σύλλογος μας έχει δημιουργήσει τμήματα με παιδιά από 6 μηνών και άνω όπου απ? αριθμεί φέτος 20 παιδιά προαγωνιστικών κατηγοριών και 80 παιδιά στα τμήματα υποδομής.

Η δραστηριότητα του συλλόγου παίρνει σάρκα και οστά μέσα στις εγκαταστάσεις του κέντρου υγείας και άθλησης ΠΑΛΜΟΣ και συγκεκριμένα στην κλειστή θερμαινόμενη πισίνα που διαθέτει.
Το 2008 είναι πλέον παρελθόν και η αθλητική δραστηριότητα που έχει επιδείξει ο σύλλογος μας την χρονιά που πέρασε επιγραμματικά είναι: η συμμετοχή στο χειμερινό πρωτάθλημα προαγωνιστικών κατηγοριών τον Μάρτιο του 2008, η συμμετοχή στο θερινό πρωτάθλημα τον Ιούλιο του 2008 και οι συμμετοχές σ΄ όλες της ημερίδες των προαγωνιστικών κατηγοριών (παιδιά 10-11-12 ετών) σε επίπεδο περιφέρειας Κρήτης και Ρόδου.

Αναλυτικότερα στις δύο σπουδαιότερες συναντήσεις της χρονιάς που μας πέρασε
 ομάδα του ΓΑΣ στο θερινό πρωτάθλημα του 2008
συμμετείχαν οι: ΚΛΑΨΙΝΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ? ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΔΡΑΜΙΤΙΝΟΥ ΑΡΓΥΡΩ, ΚΟΠΑΚΑ ΜΑΡΙΑ, ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΕΡΒΟΛΙΑΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΥΜΑΝΤΑΚΗ ΕΥΑ, ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΑΝΤΖΟΥΝΕΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, όπου κατέκτησαν ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια και ολοκλήρωσαν όλοι επιτυχώς τις προσπάθειες τους βελτιώνοντας τις ατομικές επιδόσεις τους.

Συνολικά τα παιδιά του συλλόγου μας έκαναν 19 ατομικά ρεκόρ το 2008.

Η προσπάθεια, η συμμετοχή, η συνεχής ατομική βελτίωση του κάθε παιδιού ξεχωριστά είναι οι αξίες που κυριαρχούν στην δουλειά του συλλόγου και εκφράζονται από τους προπονητές του κ. ΧΟΥΡΔΑΚΗ ΕΥΑ και κ. ΜΠΕΝΑΚΗ ΑΝΔΡΕΑ.

Θέλουμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά της περσινής χρονιάς, τους γονείς τους για την συμπαράστασή τους και την προσπάθειά τους.

Ευχόμαστε το 2009 υγεία σε όλους και ο αθλητισμός να γίνει βίωμα στην ζωή μας.

Το Δ.Σ


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία