Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο "Πρωινό Δελτίο" για την CRETA FARM

Εκτύπωση

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο
"Πρωινό Δελτίο" για την CRETA FARM

  • Και δια της νομικής οδού ... η CRETA FARM
  • χθες το πρωί ο  γνωστός ποινικολόγος κ. Αλέξης Κούγιας μίλησε ζωντανά, στην εκπομπή "Πρωινό Δελτίο" του Μελωδία FM 102,7

10/3/10

Τον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Τέντε επισκέφθηκε πριν από δύο ημέρες ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CRETA FARM, κ. Εμμανουήλ Δομαζάκης, συνοδευόμενος από τους Νομικούς Συμβούλους του, κ. Αλέξη Κούγια και κ. Τριανταφύλλου Κλαίρη.

Χθες το πρωί στην εκπομπή "Πρωινό Δελτίο" ο γνωστός Δικηγόρος κ. Αλέξης Κούγιας ήταν φιλοξενούμενος του δημοσιογράφου Βασίλη Κασιμάτη και συζήτησαν το νομικό μέρος της διαδικασίας που πρόκειται να ακολουθηθεί.
Ο κ. Κούγιας δήλωσε ότι επιθυμία του είναι να παραβρεθεί σε αρχικό στάδιο με "την άλλη πλευρά" προσωπικά και ήτοι δυνατόν να αποφευχθεί η δικαστική διένεξη, διότι όπως ο ίδιος είπε δεν θα βγει κάτι από αυτή την ιστορία καθόσον τα στοιχεία απαλλάσσουν την αλλαντοβιομηχανία από κάθε είδους ρυπαντική δραστηριότητα, ενώ από την άλλη υπάρχουν κενά που στοιχειοθετούν εις βάρος της "αντίπερα όχθης" καταστάσεις που δεν θα είναι και προς το συμφέρον τους αφήνοντας να εννοηθεί ότι σε αντίθετη περίπτωση πάμε για σκληρό "μινόρε"!
 

Πάντως ο κ. Εμμ. Δομαζάκης και οι Νομικοί Σύμβουλοι έθεσαν σε κάθε περίπτωση, υπόψη του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, όλα τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί σχετικά με τη νόμιμη αύξηση δυναμικότητας της αλλαντοβιομηχανίας του εργοστασίου της CRETA FARM στο Ρέθυμνο, - η οποία θεωρείται πλέον απαραίτητη δεδομένης της επέκτασης της εταιρείας στο Εξωτερικό - και του ανέφεραν αιτίες και πρόσωπα που καθυστερούν την επέκταση αυτή.

Τον ενημέρωσαν επίσης για τη δημιουργία χωρίς καμία νόμιμη αιτία διαφόρων δικογραφιών, εκ μέρους του Καθηγητή κ. Στ. Λιοδάκη, της μη κυβερνητικής οργάνωσης Αρχιπέλαγος και του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρίνου & Περιβαλλοντικού Συλλόγου Γεροποτάμου αντίστοιχα, οι οποίες για αδιανόητο λόγο δεν ολοκληρώνονται σύντομα και έτσι κωλυσιεργείται η προαναφερθείσα επέκταση.

Ο κ. Εμμ. Δομαζάκης συνοδευόμενος από την κ. Τριανταφύλλου και τον κ. Κούγια, αλλά και το Νομικό Σύμβουλο της CRETA FARM στο Ρέθυμνο κ. Φουρφουλάκη, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα επισκεφτούν και τους Εισαγγελείς Εφετών Χανίων Κρήτης & Ρεθύμνου, για να έχουν προσωπική επαφή και να τους ενημερώσουν για τα ίδια ως άνω θέματα.

Οι κ.κ. Εμμ. Δομαζάκης & Κων. Δομαζάκης έδωσαν εντολή στο Δικηγορικό Γραφείο του κ. Αλέξη Κούγια & των συνεργατών του, να μελετήσουν όλες εκείνες τις καταγγελίες και τα δημοσιεύματα που έχουν γίνει από τον κ. Λιοδάκη, κατέχοντα γειτονική γη πλησίον του εργοστασίου της CRETA FARM στο Ρέθυμνο, τη μη Κυβερνητική Οργάνωση Σάμου και Ικαρίας Αρχιπέλαγος, με την οποία συνεργάζεται ο προαναφερόμενος και τους Πολιτιστικούς &  Περιβαλλοντικούς Σύλλόγους Πρίνου και Γεροποτάμου αντίστοιχα, οι οποίοι εκπροσωπούνται από τους κ.κ. Τουρνάκη και Χαράλαμπο Κιαγιά και να αποφασίσουν εάν θα πρέπει εναντίον όλων αυτών να κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές για τη συκοφαντική δυσφήμηση αλλά και τη διάπραξη άλλων αδικημάτων κατά του νομικού προσώπου της αλλαντοβιομηχανίας, καθώς και προσωπικώς κατά των κυρίων μετόχων της κ.κ. Εμμ. και Κων/νο Δομαζάκη.

Επομένως, ενδιαφέρον αναμένονται να είναι οι προσεχείς ημέρες για ένα θέμα που έχει ιδιαίτερα απασχολήσει την τοπική κοινωνία και τα ΜΜΕ καθώς πολλά έχουν ειπωθεί από τους ως άνω εμπλεκόμενους εις βάρος της CRETA FARM αλλά και της τοπικής κοινωνίας γενικότερα αφού και το τουριστικό προϊόν του Νομού μας έχει διαπομπευθεί και διασυρθεί σε σημεία τα οποία είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσουν και την τουριστική κίνηση στην επερχόμενη σαιζόν, αμβλύνοντας το οικονομικό πρόβλημα του Ρεθύμνου σε μια εποχή που το έχουμε τόσο ανάγκη για την έξοδο από την "στενωπό". 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία