Ληστεία στο πρακτορείο της ΑΝΕΚ στη Σούδα

Εκτύπωση

Ληστεία στο πρακτορείο της ΑΝΕΚ στη Σούδα

  • Υπό την απειλή πιστολιού ο δράστης άπραξε 300 ευρώ

5/3/10
του Βασίλη Κασιμάτη

Χθες το απόγευμα και περί ώρας 4 το απόγευμα έγινε ένοπλη ληστεία με δράστη νεαρό άτομο, στο κεντρικό πρακτορείο της Α.Ν.Ε.Κ. στη Σούδα.

Σύμφωνα με τον κ. Τρουλάκη, διευθυντή του καταστήματος που βρίσκεται στη κεντρική πλατεία στη Σούδα, με τον οποίο επικοινώνησε η Ρ.Α., ο δράστης ο οποίος φορούσε μαύρο μπουφάν, είχε καλύψει το πρόσωπο του με μαύρο καπέλο και φορούσε σκούρα γυαλιά. Ακολούθως μπήκε στο πρακτορείο προσποιούμενος τον πελάτη και ζήτησε πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων. Πλησίασε την μοναδική υπάλληλο που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο πρακτορείο και με την απειλή πιστολιού άρπαξε χρηματικό ποσό περίπου 300 ευρώ. Στη συνέχεια βγήκε ανενόχλητος από το πρακτορείο και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κατά την έξοδό του ζήτησε από την υπάλληλο να παραμείνει στη θέση της και να μην προβεί σε καμία ενέργεια που θα αποκάλυπτε τη πράξη του.
Την ώρα εκείνη δεν βρισκόταν κανείς άλλος πελάτης η υπάλληλος στο πρακτορείο, στοιχείο που μαρτυρά σύμφωνα πάντα με τον κ. Τρουλάκη, ότι παραμόνευε αρκετή ώρα έως ότου να «αδειάσει» το κατάστημα.

Το πρακτορείο βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της Σούδας και την ώρα της ληστείας στην περιοχή βρισκόταν αρκετοί πολίτες, οι οποίοι όμως δεν αντελήφθησαν το παραμικρό.
Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, καθόσον οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του πρακτορείου.
Πάντως εντύπωση αλλά και φόβο προκαλεί το αυξανόμενο κύμα ληστειών που με αλματώδη ρυθμό παρουσιάζεται τελευταίως στη Κρήτη.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 26 Μάι 2018

Αρθρογραφία