ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΣΥ

Εκτύπωση
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΣΥ
  • 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕ Η ΟΕΝΓΕ
4/3/10


Τα σκληρά μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση ήταν η πιο εφιαλτική επίθεση στη μισθωτή εργασία και τα κοινωνικά δικαιώματα που έγινε στη μεταπολιτευτική Ελλάδα και έγινε με μοναδικό σκοπό να ικανοποιηθούν τα «όρνεα»  των αγορών.

Αυτοί που προκάλεσαν την οικονομική κρίση, τα «πιράνχας»  της απομύζησης του δημόσιου πλούτου, οι διεφθαρμένοι και λωποδύτες, παραμένουν ανενόχλητοι και συνεχίζουν «να πίνουν στην υγεία των κοροΐδων».

Στο χώρο της Υγείας, κανένα ουσιαστικό μέτρο δεν πάρθηκε μέχρι σήμερα για την περιστολή των τεράστιων ελλειμμάτων, για τις απύθμενες σπατάλες, για  την προκλητική και κατευθυνόμενη υπερσυνταγογράφηση, τα φακελάκια, τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, την αφαίμαξη των πόρων των Ασφαλιστικών Ταμείων.

Αντίθετα, το Υπουργείο Υγείας και η κυβέρνηση αποπειρώνται να εξοικονομήσουν πόρους με δραματικές περικοπές στα προγράμματα εφημεριών, στις λειτουργικές δαπάνες των Νοσοκομείων, στις προσλήψεις και  στις αποδοχές των δημόσιων λειτουργών της υγείας.

Αυτές οι επιλογές δεν πρέπει να περάσουν.

Η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Νομού Ρεθύμνου συμμετέχει στη 4ωρη στάση εργασίας( 10πμ -2μμ)  την Παρασκευή 5/3 που προκήρυξε η ΟΕΝΓΕ ως πρώτη άμεση αντίδραση στα μέτρα της κυβέρνησης και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει προγραμματιστεί σε συνεννόηση με άλλα πρωτοβάθμια Σωματεία του Δημόσιου Τομέα στις 12μ στους 4 Μάρτυρες .

ΚΑΝΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΥ . 
ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία