Επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Εκτύπωση
Επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

4/3/10

Επιχειρηματική αποστολή στη Σμύρνη διοργανώνει 28-30 Απριλίου το Επιμελητήριο Ηρακλείου, μέλος του Enterprise Europe Network, μετά την επιτυχία της αντίστοιχης επιχειρηματικής επίσκεψης του Επιμελητηρίου της Σμύρνης στο Ηράκλειο. 

Στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που υπέγραψαν τα δύο Επιμελητήρια, σχεδιάζεται Συνέδριο και κατ΄ιδίαν συναντήσεις (partenariat) των συμμετεχόντων από το Ν. Ηρακλείου με επιχειρηματίες της Σμύρνης κυρίως στους εξής κλάδους: ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, τροφίμων-ποτών, οικοδομικών υλικών, υφασμάτων, επίπλων, υποδημάτων, έτοιμου ενδύματος, και του τουρισμού.

Οι υπόλοιποι κλάδοι δεν αποκλείονται, απλώς θα χρειασθεί ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος να δηλώσει το ενδιαφέρον του το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να αναζητηθούν οι αντίστοιχοι επιχειρηματίες από το Επιμελητήριο Σμύρνης.

Κάθε επιχείρηση μέλος του Επιμελητηρίου που θα λάβει μέρος στην αποστολή, θα χρηματοδοτηθεί για έναν εκπρόσωπό της με ποσοστό ίσο με 30% του συνολικού κόστους που αναλογεί σε κάθε άτομο.

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στην αποστολή  το αργότερο έως τη Δευτέρα 15 Μαρτίου στα τηλ.: 2810-247037 (κα Αφροδίτη Γοραντωνάκη) ή 2810-247020 (κα Μαρία Καραβασίλη).

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 25 Μάι 2018

Αρθρογραφία