Νέο έτος στη Νέα Πλατεία.

ΕκτύπωσηΝέο έτος στη Νέα Πλατεία.

 της Μόνικας Ζουγανέλη

Μία ξεχωριστή βραδιά απόλαυσαν όσοι είχαν τη τύχη να παραβρεθούν στην Νέα Πλατεία τη βραδιά της αλλαγής του χρόνου, στη Γιορτή της Πρωτοχρονιάς.

Ο Δήμος Ρεθύμνου ετοίμασε ένα φαντασμαγορικό σώου με πολυάριθμα βεγγαλικά, μουσική και άφθονο κέφι.
Η έλευση του 2009 εορτάστηκε πανηγυρικά στην εντελώς καινούργια πλατεία.

Από νωρίς το βράδυ το ψιλοβρόχι  λειτούργησε ανασταλτικά και ανέτρεψε τα σχέδια πολλών κατοίκων που είχαν ετοιμαστεί να παραστούν στην εκδήλωση με αποτέλεσμα η προσέλευση να μην αγγίξει τις προσδοκίες των διοργανωτών.
Τελικώς τη στιγμή της αλλαγής του χρόνου δεν έβρεξε και έτσι όσοι βρέθηκαν εκεί μπόρεσαν να απολαύσουν από κοντά τις εκδηλώσεις, να γευτούν τα εδέσματα και το κρασί του πλούσιου μπουφέ που ετοίμασαν οι υπεύθυνοι του Δήμου.

Τα άφθονα πυροτεχνήματα σκέπασαν του ουρανό πάνω από το ιστορικό κέντρο δίνοντας μια αίσθηση χαράς και ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους κατοίκους.

Σε κάθε περίπτωση ήταν μια χαρούμενη γιορτή σε μια νέα πλατεία ? κόσμημα της πόλης μας. Είναι βέβαιο ότι η νέα αυτή πλατεία που το όνομα της οποία ακόμα δεν έχει καθοριστεί, θα αποτελέσει πόλο έλξης πολύ κόσμου για το περίπατό τους, τις εκδηλώσεις και πολλές ακόμα δραστηριότητες που θα δούμε σύντομα στο νέο αυτό χώρο αναψυχής.

Κάπου εδώ να τονίσουμε ότι ο Δήμος έχει μάλλον κερδίσει το στοίχημα με τους δημότες, καλύπτοντας τις υποσχέσεις που έδωσε και τηρώντας τις ημερομηνίες υλοποίησης των έργων σε πολύ μεγάλο βαθμό.
 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 24 Απρ 2018

Αρθρογραφία