ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ κ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Εκτύπωση
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ κ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

3/3/10

Η Τομεάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης της ΝΔ, Βουλευτής Ρεθύμνου, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, μετά από την παρέμβασή της στην ετήσια συνέλευση του Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι εκπρόσωποι των Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων δίνουν σήμερα μια άνιση μάχη. Η δυσμενής οικονομική συγκυρία περιορίζει τη ζήτηση των υπηρεσιών τους. Επιφέρει μείωση των πωλήσεων, η οποία σε συνδυασμό με τη μείωση της χρηματοδότησής τους, οδηγεί σε εξαιρετικά αβέβαιες προοπτικές για τη βιωσιμότητά των επιχειρήσεών τους.

Για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης, δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τη λήψη μέτρων, όπως για παράδειγμα η επιβεβλημένη άρση του καμποτάζ στην κρουαζιέρα, μακριά από συμβιβασμούς στο συντεχνιακό ? συνδικαλιστικό επίπεδο. Μόνο έτσι μπορεί να γίνει εφικτός ο στόχος της αύξησης των εσόδων από τον Τουρισμό. Στόχο, που κατανοούμε, συμμεριζόμαστε, και συνεργαζόμαστε με κάθε τουριστικό φορέα, για να τον πετύχουμε. Σε αντίθεση με την Κυβέρνηση, που εν μέσω της οικονομικής κρίσης δεν επωμίζεται καμία ευθύνη. Δείχνει κυριολεκτικά να έχει εγκαταλείψει τον Ελληνικό Τουρισμό και να έχει παραιτηθεί ολοκληρωτικά από το στόχο της ανάκαμψής του» .
« επιστροφή στη κατηγορία Έλλαδα

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 22 Απρ 2018

Αρθρογραφία