«5ο Παγκρήτιο Συμπόσιο για την Εθελοντική Αιμοδοσία και τη Δωρεά Οργάνων»

Εκτύπωση

«5ο Παγκρήτιο Συμπόσιο για την Εθελοντική Αιμοδοσία και τη Δωρεά Οργάνων»


1/3/10Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο «5ο Παγκρήτιο Συμπόσιο για την Εθελοντική Αιμοδοσία και τη Δωρεά Οργάνων» που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου 2010 και ώρες 18:00-21:30, στη Δημοτική Αίθουσα Ανδρόγεω, στο Ηράκλειο Κρήτης και θα είναι εξολοκλήρου αφιερωμένο στο θέμα της Δωρεάς Αργέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων (Δωρεά Ομφαλικού Αίματος και Δωρεά Μυελού των Οστών).

Ιδιαίτερα η δωρεά "βλαστοκυττάρων" απασχολεί όλα τα νέα ζευγάρια που πρόκειται να αποκτήσουν παιδιά. Όμως και η Δωρεά Μυελού των Οστών μας αφορά όλους. Στη χώρα μας έχουμε ελάχιστους Δωρητές Μυελού των Οστών και είναι σημαντικό οι Εθελοντές Αιμοδότες να πληροφορηθούν και γι? αυτή την δυνατότητα προσφοράς προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

16:00-17:00 Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Λήψη Ομφαλικού Αίματος», το οποίο απευθύνεται σε μαίες/μαιευτήρες με εκπαιδεύτρια την κυρία Βασιλική Γκιόκα, στέλεχος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων.

17:00 Έγγραφές

 

18:00-18:30 «Από την Eθελοντική Aιμοδοσία στη Δωρεά Μυελού των Οστών» Πόπη Φουντούλη, Διευθύντρια Μονάδας Αιμοδοσίας Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

 

18:30-19:30 "Αρχέγονα Αιμοποιητικά Κύτταρα: Ιδέα και Πράξη" Γιούλη Βάρλα, Διευθύντρια Ανοσοβιολογικού Τμήματος Γ.Ν.-Μαιευτηρίου"Έλενα Βενιζέλου".

19:30-20:30 "Δωρεά Ομφαλικού Αίματος" Αικατερίνη-Σταυροπούλου Γκιόκα, Διευθύντρια Ελληνικής Τράπεζας Φύλαξης Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος Ιατροβιολογικού Ιδρύματος Ακαδημίας Αθηνών

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Διοργάνωση: Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος "Αιματοκρήτης"

Συνδιοργανωτής: Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Νομού Ηρακλείου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου.

 

Πληροφορίες-Δηλώσεις συμμετοχής: 2810 239 773 Email: aimatocritis@hotmail.com
« επιστροφή στη κατηγορία Κρήτη

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 25 Μάι 2018

Αρθρογραφία