Το κοριτσάκι με τα σπίρτα για λίγες παραστάσεις ακόμα

Εκτύπωση

Το κοριτσάκι με τα σπίρτα για λίγες παραστάσεις ακόμα

 

Έπειτα από έντεκα επιτυχημένες παραστάσεις που λάτρεψε το κοινό εντός και εκτός Ρεθύμνου όπου παρουσιάστηκε, «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» έρχεται με την έλευση του νέου χρόνου να δώσει τις τελευταίες του παραστάσεις και να μας αποχαιρετήσει αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το τέλος του 2008 αλλά και για το ξεκίνημα του 2009.

Η εταιρία Τέχνης και Πολιτισμού ΕΙΔΟΜΕΝ σας ανακοινώνει ότι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009 στην αίθουσα του πολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων στις 6:30 το απόγευμα και την Κυριακή 4 Ιανουαρίου στο Χρωμοναστήρι στη Villa Claudio την ίδια ώρα και οι δύο αυτές παραστάσεις είναι μια προσφορά του Δήμου Ρεθύμνου μέσω Δημοτικού Θεάτρου.
Επόμενη παράσταση θα δοθεί την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στο χωριό Αποδούλου του Δήμου Κουρητών στις 6:30 το απόγευμα. Η παράσταση είναι προσφορά του Δήμου για μικρούς και μεγάλους. Τελευταίες δύο παραστάσεις για «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009 στον Πλακιά, έδρα του Δήμου Φοίνικα στην αίθουσα του 2ου Δημοτικού σχολείου. Πρώτη παράσταση στη 1:00 το μεσημέρι και δεύτερη στις 3:30 στον ίδιο χώρο. Οι παραστάσεις αυτές είναι προσφορά του Δήμου Φοίνικα για τα παιδιά της περιοχής και όχι μόνο.

Ευχόμαστε τα σπίρτα αυτού του μικρού κοριτσιού , που κατάφερε να συγκινήσει μικρούς και μεγάλους όπου και αν παρουσιάστηκε, να κατάφεραν να ζεστάνουν τις καρδιές όλων και η φλόγα τους να φώτισε τα πιο ευαίσθητα μονοπάτια της ψυχής μας για να βρούμε το δρόμο ώστε να πορευόμαστε όλοι με αγάπη, συντροφικότητα και αλληλεγγύη τη νέα χρονιά που σε λίγες μέρες ξεκινά!

Η εταιρία Τέχνης και Πολιτισμού ΕΙΔΟΜΕΝ εύχεται σε όλους ευτυχισμένο 2009 και σας υπόσχεται να τα ξαναπούμε σύντομα!
 

Ελευθερία Γ. Γιακουμογιαννάκη
Υπέθυνη Δημοσίων Σχέσεων

« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία