ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΚΡIΘΗΚΕ Ο 32ΧΡΟΝΟΣ

Εκτύπωση

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΚΡIΘΗΚΕ Ο 32ΧΡΟΝΟΣ23/2/10

Ανακριτής και εισαγγελέας ενέκριναν την προσωρινή κράτηση του 32χρονου με καταγωγή από την Αρχοντική που κατηγορείται για τον τραυματισμό του 26χρονου Ινδού με όπλο την Κυριακή των Αποκρεών.

Ο δράστης υποστήριξε στον ανακριτή ότι πρόκειται για ατύχημα εξαιτίας της αυξημένης κατανάλωσης αλκοόλ και από τους δυο, αφού από νωρίς βρίσκονταν μαζί και είχαν πιει αρκετά.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι και ο 26χρονος Ινδός πυροβόλησε, παρόλα ταύτα δεν υπήρχε επίθεση από κανέναν. Για αυτό το λόγο όπως τόνισε ο 32χρονος, όταν αντιλήφθηκε τον τραυματισμό του Ινδού, τον έβαλε στο αυτοκίνητο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Κάτι που βέβαια δεν συνέβη αφού ενεπλάκη σε τροχαίο στον Κόμβο Ατσιποπούλου το οποίο και γνωστοποίησε όλη την υπόθεση στις αστυνομικές αρχές.

Τέλος υποστήριξε ότι δεν είχε καμία πρόθεση ανθρωποκτονίας για αυτό και προσπάθησε να μεταφέρει τον ασθενή στο νοσοκομείο, πράγμα που εντέλει του έσωσε και τη ζωή.

Παρά την απολογία του όμως ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του  32χρονου, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Ινδός βρίσκεται ακόμη υπό νοσηλεία στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ευτυχώς εκτός κινδύνου.
« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία