ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ

Εκτύπωση

ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ

 

23/2/10

Ενώ η κυβέρνηση έχει αποβάλλει και το τελευταίο «φύλο συκής» και σε πλήρη συνεννόηση και αλληλοϋποστήριξη με τούς ντόπιους και ξένους καπιταλιστές και τους διεθνείς ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς έχει εξαπολύσει την πιο βάρβαρη επίθεση των τελευταίων 10ετιών ενάντια στους εργαζόμενους και στα πλατιά λαϊκά στρώματα, η Γ.Σ.Ε.Ε συνεχίζει τον άθλιο υπονομευτικό ρόλο της.

Στην απεργιακή της ανακοίνωση για την απεργία στις 24 Φλεβάρη δεν υπάρχει κυβέρνηση πού ψηφίζει και προωθεί την αντιλαϊκή βαρβαρότητα. Δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση πού συμφωνεί και επαυξάνει σε αντιλαϊκά μέτρα. Δεν υπάρχουν Ευρωπαϊκή Ένωση και ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί. Δεν υπάρχει κεφάλαιο πού την κερδοφορία του εξασφαλίζει η κυβέρνηση του Π.Α.Σ.Ο.Κ με την πολιτική της.

Υπάρχουν γενικά και αόριστα «αγορές». Αγορές πού πιέζουν την καλή μας κυβέρνηση πού δεν αντέχει στις πιέσεις και υποχωρεί.

Ακόμη χειρότερα, πίσω από «αιτήματα» για στήριξη της «πραγματικής οικονομίας» και άλλα παρόμοια προβάλει αυτούσια η απαίτηση του μεγάλου κεφαλαίου για νέες επιδοτήσεις και προνόμια που ξεζουμίζουν τους εργαζόμενους και το λαό.

Η αθλιότητα της εργατικής αριστοκρατίας πού στήριξε όλες τις αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις των προηγούμενων 10ετιών δεν έχει μέτρο, δεν έχει σταματημό, δεν έχει πάτο.

Καλούμε τους εργαζόμενους να απεργήσουν μαζικά και αποφασιστικά και να τους απομονώσουν

Να διαδηλώσουν κάτω από τη ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΑ, τα δικά τους αιτήματα κι όχι τη ΣΗΜΑΙΑ και τα αιτήματα των ΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥΣ.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΙΣ 10 ΠΜ

 


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 26 Μάι 2018

Αρθρογραφία