Χριστουγεννιάτικη μάζωξη από το Βουλευτή κ Ηλία Λαμπίρη

Εκτύπωση

Χριστουγεννιάτικη μάζωξη από το Βουλευτή κ Ηλία ΛαμπίρηΣτην ταβέρνα  Κληματαριά  βρέθηκαν την προηγούμενη Τρίτη ο βουλευτής κ. Λαμπίρης με τον Γραμματέα και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής  του ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο.

Ο καθηγητής παρέθεσε γεύμα στα κομματικά στελέχη, ενόψει των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φιλικό, το περιβάλλον ζεστό και εν μέσω Bισταγιανού κρασιού και εκλεκτών μεζέδων έγινε μια χαλαρή συζήτηση με επίκεντρο τις πολιτικές εξελίξεις, κυρίως σε κεντρικό επίπεδο.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα επώδυνα οικονομικά μέτρα, η υπόθεση της μονής Βατοπεδίου, καθώς και οι  συμπεριφορές ορισμένων κεντρικών κυβερνητικών στελεχών, τα οποία  ώθησαν την κοινωνική έκρηξη, που πρόσφατα ζήσαμε.

Για το Ρέθυμνο συζητήθηκαν κυρίως θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο της πόλης, την έλλειψη ακτοπλοϊκής σύνδεσης του Νομού με την Αθήνα, το θέμα της νομιμοποίησης των ορίων των οικισμών, το θέμα του φράγματος του Πλατύ Ποταμού κ.ά.

Πάντως σε ότι αφορά κρατικές υποδομές και αναπτυξιακά έργα, ήταν κοινή παραδοχή  ότι οι κυβερνητικές επιλογές αδικούν την Κρήτη και ειδικότερα το Ρέθυμνο.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 27 Μάι 2018

Αρθρογραφία