ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Εκτύπωση

ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

19/2/10

Ο πανικός που έχει προκληθεί από τις απεργίες που πραγματοποιούν οι τελωνιακοί, οι οποίες αναμένεται να τελειώσουν σήμερα αλλά πολύ περισσότερο η απεργία των βυτιοφορέων που έχει εξαγγελθεί για αύριο Παρασκευή, φέρνουν τους οδηγούς σε μεγάλη αναμονή σε ουρά στα βενζινάδικα. Το άσχημο βέβαια είναι όταν αντικρίζουν τις ενημερώσεις για
τέλος της βενζίνης.

Σαφώς το ίδιο συμβαίνει και στο δικό μας Ρέθυμνο, αλλά σύμφωνα με εκτιμήσεις των βενζινοπωλών, η ενέργεια αυτή είναι ανούσια και αναίτια όπως δείχνουν τα πράγματα. Αυτό διότι όλοι σπεύδουν να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους με αποτέλεσμα να τελειώνει η βενζίνη και να υπάρχουν ουσιαστικές ελλείψεις.

Ο Πρόεδρος βενζινοπωλών νομού Ρεθύμνου κ. Ηρακλής Ξυδάκης ερωτώμενος επί του θέματος είπε τα εξής:
«Με τον πανικό που δημιουργήθηκε από προχθές τα περισσότερα πρατήρια στο κέντρο της πόλης έχουν μείνει από βενζίνη.

Είναι ορισμένα που έχουν ακόμα λίγη super αμόλυβδη καθώς και λίγο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης.

Περιμένουμε τώρα να δούμε αν θα λήξει η απεργία από Πέμπτη βράδυ. Ίσως να αποφύγουμε και την απεργία των βυτιοφορέων και να αρχίσει να ομαλοποιείται η κατάσταση. Να αρχίσει η τροφοδοσία των πρατηρίων ώστε Παρασκευή -Σάββατο να έχουμε όλοι έστω και λίγα καύσιμα.»

Σε ερώτηση αν έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα αισχροκέρδειας ο κ. Ξυδάκης απάντησε:

«Δεν έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα αισχροκέρδειας. Οι τιμές είναι όπως ήταν και πρώτα. Μπορείτε να κάνετε μια έρευνα στα ταμπλό των πρατηρίων να το διαπιστώσετε.

Τώρα εάν από Παρασκευή που θα λήξει η απεργία και αν αποφύγουμε την απεργία των βυτιοφορέων αλλάξει η τιμή και υπάρξουν αυξήσεις θα το μάθουμε τότε. Ως τώρα δεν υπάρχει τίποτα


Γ.Μ.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία