ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Εκτύπωση
ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

22/2/10

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου και η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής  διοργανώνουν  την Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010 τη «ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ» και για τον λόγω αυτό παρακαλούμε τα αθλητικά σωματεία του Νομού μας να στείλουν γραπτά στο Γραφείο Τουρισμού και Αθλητισμού μέχρι  24  Φεβρουαρίου ημέρα Τετάρτη τα παρακάτω στοιχεία που αφορούν το σωματείο σας:

 

Α. ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

  • Αθλητές - τριες του σωματείου σας που έλαβαν από 1η έως και 8η θέση όλων των κατηγοριών στα Πανελλήνια πρωταθλήματα 2009 και τους  προπονητές τους.
  • Αθλητές -τριες του σωματείου σας που αγωνίστηκαν στις εθνικές ομάδες το 2009 και τους προπονητές τους .

Αθλήματα που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις (1&2) να δηλώσουν τον καλύτερο αθλητή και αθλήτρια με τις διακρίσεις τους στα ατομικά αθλήματα.

Για τις περιπτώσεις (1,2 & 3) θα γίνει χωριστή βράβευση για αθλητές - τριες και προπονητές που έχουν καταγωγή από το Ρέθυμνο και ανήκουν σε Ρεθεμνιώτικο σωματείο και για αθλητές-τριες,  Ρεθεμνιώτικων σωματείων που δεν έχουν καταγωγή, δεν διαμένουν και δεν γυμνάζονται στο νομό μας η βράβευση θα γίνει συνολικά στον αθλητικό σωματείο δια μέσω του Πρόεδρου.

Β. ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

  • Αθλητές - τριες του σωματείου σας που κατέλαβαν από 1η έως 8η θέση στα Πανελλήνια πρωταθλήματα 2009 και τους  προπονητές  τους .
  • Αθλητές-τριες, του σωματείου σας που είχαν συμμετοχή στις εθνικές ομάδες το 2009 όλων των κατηγοριών της χώρας μας και τον προπονητή τους .
  • Ομαδικά αθλήματα που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις ( 1& 2 ) να δηλώσουν την καλύτερη ομάδα του συλλόγου ανά άθλημα με τις διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες και τον προπονητή τους. (η βράβευση θα γίνει δια μέσω του Πρόεδρου του σωματείου).

Για τις περιπτώσεις (1,2 & 3) θα γίνει χωριστή βράβευση για αθλητές - τριες και προπονητές που έχουν καταγωγή από το Ρέθυμνο και ανήκουν σε Ρεθεμνιώτικο σωματείο και για αθλητές-τριες, προπονητές Ρεθεμνιώτικων σωματείων που δεν έχουν καταγωγή, δεν διαμένουν και δεν γυμνάζονται στο νομό μας (η βράβευση θα γίνει συνολικά στον αθλητικό σύλλογο δια μέσω του Πρόεδρου του σωματείου).

 

Γ. ΜΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

  • Τον καλύτερο Ρεθεμνιώτη αθλητή-τρια του συλλόγου και τις διακρίσεις του και τον προπονητή τους .

Θα γίνει η ανακοίνωση  των αθλητών που θα βραβευτούν, έπειτα από συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής , με δημοσίευση στον τοπικό τύπο.

 

Η παρουσία των βραβευόμενων στην εκδήλωση θεωρείται αυτονόητη και απαραίτητη όπως και των προπονητών τους  και των εκπροσώπων και μελών του Δ.Σ κάθε σωματείου.

Δ. Επίσης οι οργανωτές θα  προσπαθήσουν να διευρύνουν την γιορτή με την βράβευση ανθρώπων του αθλητισμού που έχουν προσφέρει διαχρονικά στο αθλητικό γίγνεσθαι του Νομού μας. Επίσης για αθλητές που διαχρονικά με την παρουσία, το ήθος τη προσπάθεια τους έχουν δώσει κάτι το ιδιαίτερο στο αθλητικό γίγνεσθαι του Νομού μας.

Παρακαλούμε τόσο τα αθλητικά σωματεία, όσο και κάθε πολίτη που επιθυμεί να στείλει γραπτά  προτάσεις αιτιολογημένες.  Οι προτάσεις σας θα ληφθούν υπ΄ όψιν των διοργανωτών χωρίς βέβαια να αποτελούν και δέσμευση για την τελική τους απόφαση.

Αποστολή των προτάσεων σας στο Γραφείο Τουρισμού και Αθλητισμού της Νομαρχίας Ρεθύμνης μέχρι  24 Φεβρουαρίου ημέρα Τετάρτη.

Παρακαλούνται τα σωματεία, να είναι ακριβή στην ενημέρωση και εντός των χρονικών ορίων που έχουν τεθεί στέλνοντας τις επιστολές τους στο Γραφείο Τουρισμού - αθλητισμού (στην πλατεία Δημοκρατίας).

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2831025572, 6973328272, fax: 2831025064 .

Email: info@gimnastes.gr και g_zagourakis@yahoo.gr

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 25 Απρ 2018

Αρθρογραφία