ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΞΥΛΟΥΡΗ

Εκτύπωση
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΞΥΛΟΥΡΗ

17/2/10


Στην Αθήνα θα βρίσκονται η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη, ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Κρήτης κ. Θανάσης Καρούντζος, ο Νομάρχης Αθηνών κ. Γιάννης Σγουρός, ο Νομάρχης Ρεθύμνου κ. Γιώργος Παπαδάκης, ο συνθέτης κ. Χρήστος Λεοντής, η κ. Ουρανία Ξυλούρη και ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» κ. Κωνσταντίνος Κανελλάκης, προκειμένου να παρευρεθούν στη συνέντευξη τύπου που θα δοθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στις 12:30μ.μ. στο cafe του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ, στην οδό Σταδίου 24, με θέμα τη διοργάνωση της συναυλίας
«30 χρόνια χωρίς το Νίκο Ξυλούρη».

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου, καθώς και οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις Αθηνών και Ρεθύμνου, στηρίζουν τη μεγάλη λαϊκή συναυλία - αφιέρωμα στα 30 χρόνια χωρίς το Νίκο Ξυλούρη που διοργανώνει η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου, «Ο Κρηταγενής Ζευς», υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Χρήστου Λεοντή και τη συμμετοχή πολλών και σπουδαίων καλλιτεχνών, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:00, στο ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ (σταθμός Ειρήνη) με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Ο Νίκος Ξυλούρης υπήρξε μια από τις σπουδαιότερες φωνές της σύγχρονης Ελλάδας, αλλά και μια σημαντική προσωπικότητα που άφησε το  θετικό της  αποτύπωμα, τόσο στα καλλιτεχνικά, όσο και στα κοινωνικό-πολιτικά πράγματα  του τόπου μας, εκφράζοντας μοναδικά την ψυχή όχι μόνο των Κρητικών, αλλά όλων των Ελλήνων σε μια δύσκολή για τον τόπο μας εποχή.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Πολιτισμός

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία