4 ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Εκτύπωση
4 ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
  • Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΤΗΝ 4Η ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΔΙ & ΤΗΝ ΕΛΙΑ

17/2/10

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου συμμετέχει και φέτος στην 4η Έκθεση  Ελιάς & Ελαιολάδου, που πραγματοποιείται 12 - 14 Μαρτίου 2010 στον Πειραιά.

Στο περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν προϊόντα ελιάς και ελαιολάδου, που παράγονται στο Νομό μας από επιχειρήσεις τυποποίησης και συνεταιρισμούς και τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητάς τους.

Μεταξύ των προϊόντων αυτών είναι το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, που εξάγεται σε πολλές χώρες της υφηλίου και έχει διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς, ελιές και τυποποιημένα προϊόντα.

Η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για το ελαιόλαδο και την ελιά διοργανώνεται φέτος για τέταρτη φορά και συμμετέχουν σε αυτή Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, Δημόσιοι Οργανισμοί, Τοπικές Ενώσεις Δήμων και Κοινοτήτων, εταιρίες παραγωγής επεξεργασίας και τυποποίησης ελαιολάδου κ.α, ενώ μεταξύ των επισκεπτών της ήταν πρέσβεις και εμπορικοί ακόλουθοι από όλο τον κόσμο, προμηθευτές ξενοδοχείων και χώρων σίτισης.

Όσοι ελαιοπαραγωγοί - τυποποιητές του Νομού ενδιαφέρονται να εκθέσουν τα προϊόντα τους στο περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας (κ. Χρήστο Τουρνάκη, τηλ: 28310 57037) για να δηλώσουν συμμετοχή.

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία