ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εκτύπωση

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  • ΣΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΔΙΑΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ, ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ
    «ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ»
    ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ

12/2/10

Την άμεση υλοποίηση του Επιχειρησιακού Σχεδίου Δράσης για την επόμενη τριετία έχουν ξεκινήσει οι τέσσερις Νομάρχες της Κρήτης σε ό,τι αφορά τη συνεργασία τους για τη διανομαρχιακή, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία «Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας». Το επιχειρησιακό σχέδιο είχε εγκριθεί κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του «Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας», που πραγματοποιήθηκε στο Νομαρχιακό Μέγαρο Ηρακλείου υπό την προεδρία της Νομάρχη Ηρακλείου, κ. Βαγγελιώς Σχοιναράκη - Ηλιάκη, με τη συμμετοχή του Νομάρχη Χανίων, κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη, του Νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργου Παπαδάκη και του Νομάρχη Λασιθίου, κ. Σήφη Αναστασάκη.

Σε αυτά τα πλαίσια έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία εξεύρεσης εξωτερικών συνεργατών με στόχο τη δημιουργία ενός παγκρήτιου Μητρώου Επιθεωρητών για την απόδοση του Σήματος Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης που χρησιμοποιούν κρητικά προϊόντα και προωθούν την κρητική κουζίνα και διατροφή.

Οι υποψήφιοι Επιθεωρητές θα πρέπει να έχουν πτυχίο ή δίπλωμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε σχετικό αντικείμενο, καθώς και αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο των τροφίμων, της διατροφής και της πιστοποίησης.

Τα βιογραφικά σημειώματα μπορούν να υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
symfono_gram@nar.gr με θέμα «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ», με φαξ στο 2831030401 ή να αποστέλλονται ταχυδρομικά μέχρι την Παρασκευή 19/2/2010 στη διεύθυνση: Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας, Κριτοβουλίδου 15-17, Τ.Κ. 74100, Ρέθυμνο. Η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο Φεβρουάριο.

Μόλις συγκροτηθεί το Μητρώο Επιθεωρητών θα ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες πιστοποίησης επιχειρήσεων μαζικής εστίασης σε όλη την Κρήτη. Στόχος είναι να υπάρξουν αρκετές πιστοποιημένες επιχειρήσεις σε όλους τους Νομούς μέχρι την έναρξη της φετινής τουριστικής σεζόν, γεγονός που θα συμβάλει τόσο στην ανάδειξη των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, όσο και στην αποτελεσματικότερη προβολή της κρητικής διατροφής, του φορέα και του Σήματος Κρητικής Κουζίνας.

« επιστροφή στη κατηγορία Κρήτη

Σημειρινή ημερομηνία Πέμπτη, 24 Μάι 2018

Αρθρογραφία