ΑΠΟΒΟΛΗ ΛΟΓΟ FACEBOOK

Εκτύπωση

ΑΠΟΒΟΛΗ ΛΟΓΟ FACEBOOK


11/2/10

Η απόφαση από τον σύλλογο διδασκόντων του γυμνάσιου της Χρυσοπηγής, στα Χανιά, ήταν η αποβολή μίας 14χρονης μαθήτριας, εξαιτίας ενός group που είχε δημιουργήσει στο Facebook, με τίτλο «μισώ την διευθύντρια της Χρυσοπηγής».

Το group της 14χρονης μαθήτριας έγινε εν ριπή οφθαλμού ιδιαίτερα δημοφιλές, αφού ενεγράφησαν σε αυτό 100 παιδιά από το ίδιο σχολείο. Αυτό, προφανώς, ήταν και το μεγάλο...σφάλμα.

Μετά την ενημέρωση της Διευθύντριας του σχολείου από μια μητέρα, η 14χρονη εκλήθη σε απολογία, ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο η απόφαση δεν άλλαξε. Έτσι είναι αναγκασμένη να μεταφερθεί σε άλλο σχολείο.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, κ. Νίκος Βεστάκης, ο οποίος, όμως, τόνισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με τον κ. Βεστάκη, στον Νομό Χανίων έχουν αποβληθεί για λίγες ημέρες από το σχολείο τους τρεις μαθητές για παρόμοια περιστατικά.

Ο προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα επισκεφθεί το σχολείο από το όποιο απομακρύνθηκε η μαθήτρια και θα συναντηθεί με τον σύλλογο διδασκόντων.« επιστροφή στη κατηγορία Κρήτη

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία