Επιτυχία του Ηρακλείου στην 23η AGROTICA

Εκτύπωση

Επιτυχία του Ηρακλείου στην 23η AGROTICA


  • ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ 23Η AGROTICA

 

9/2/10

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου με δικό της περίπτερο στην 23η Agrotica στη Θεσσαλονίκη, όπου απέσπασε μάλιστα το Βραβείο Καλύτερης Δημιουργίας για την ολοκληρωμένη, λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωση του περιπτέρου της.

Η αντιπροσωπεία της Νομαρχίας Ηρακλείου με επικεφαλής τον Αντινομάρχη Πρωτογενή Τομέα, κ. Ζαχαρία Σπυριδάκη, δέχτηκε και φιλοξένησε στο ζεστό περιβάλλον του περιπτέρου εκπροσώπους τοπικών αυτοδιοικήσεων, γεωργικών συνεταιρισμών και οργανώσεων του αγροτικού τομέα από όλη τη χώρα. Το περίπτερο της Νομαρχίας Ηρακλείου επισκέφθηκε και η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κατερίνα Μπατζελή, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν επισκέπτες και εμπορικοί αντιπρόσωποι για τα προϊόντα των δεκαοχτώ επιχειρήσεων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Νομαρχίας και συμμετείχαν στο περίπτερο, εκθέτοντας ελαιόλαοδο, κρασί, ρακι, νωπά οπωροκηπευτικά, παξιμάδι, μέλι, αρωματικά φυτά και ζυμαρικά.« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία