Επιτυχία στην εκδήλωση του Δήμου Αρκαδίου

Εκτύπωση

Επιτυχία στην εκδήλωση του Δήμου Αρκαδίου


9/2/10

Το νεοσύστατο Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας Δήμου Αρκαδίου, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του να καταγράψει, και να μελετήσει  την παραβατικότητα, τον περιορισμό χρήσης κάθε μορφής εξαρτησιογόνων ουσιών, την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας του κοινωνικού αποκλεισμού και της κοινωνικής ανασφάλειας στην διοικητική περιφέρεια του Δήμου , σχεδίασε και υλοποίησε στις 03 Φεβρουαρίου 2010 εκδήλωση με θέμα :
«ας μιλήσουμε για  ναρκωτικά».

Ομιλητής σε αυτή την εκδήλωση ήταν ο κ. Γεώργιος Καραβιώτης, ο οποίος μίλησε για την έννοια των ναρκωτικών, λόγους  για τους οποίους οι άνθρωποι καταφεύγουν σε αυτά , πώς συμβάλει στην πρόληψη η οικογένεια - το σχολείο - η κοινότητα και για τρόπους αντιμετώπισής τους

 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Αντινομάρχης Ρεθύμνου κ. Γ. Νικολούδης, ο κ.

Μανωλακάκης Μανώλης Πρόεδρος ΤΕΔΚ και Δήμαρχος Δήμου Αρκαδίου, ο Υποδιευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνης κ. Σαββάκης Μανώλης, Προέδροι  Πολιτιστικών Συλλόγων και Ιερείς του Δήμου Αρκαδίου.

 

Το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης της Παραβατικότητας Δήμου Αρκαδίου ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους  αυτήν την προσπάθεια και υπενθυμίζει  ότι η πρόληψη είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας, αρκεί ο καθένας να λειτουργεί στο δικό του ρόλο.

Υπενθυμίζεται ότι το  Συμβούλιο απαρτίζεται  από τους παρακάτω:

Πρόεδρος : Περακάκης Στυλιανός, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Αντιπ/δρος :Δερμιτζάκης Ευάγγελος, Αρχιερατικός Επίτροπος Ι Μητροπόλεως

Γραμ/τέας : Τζίμα - Κισσανδράκη Λαμπρινή, Εκπρόσωπος Εκπαιδευτικών

Έφορος: Μαρή Καλλιόπη, Εκπρόσωπος Συλλόγου Γονέων Μαθητών

Μέλος : Μαραθιανός Χαράλαμπος, Υποδιοικητής Α.Τ. Ρεθύμνου

Μέλος : Κιαγιά Βαρβάρα, Εκπρόσωπος Πολιτιστικού Συλλόγου

Μέλος : Μεργέμογλου Παντελής, Εκπρόσωπος Αθλητικού Συλλόγου

 

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις σε αυτή την κατεύθυνση  και καλούνται  όλοι , φορείς, θεσμικοί παράγοντες ,πολίτες  να καταθέσουν τις απόψεις, προτάσεις ,επισημάνσεις  τους και κάθε τρόπο που θα σκεφθούν και μπορεί να βοηθήσει  τους σκοπούς του Συμβουλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται

Tηλ:28313.41026   E-mail : tosppa.arkadiou@gmail.com  


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 22 Μάι 2018

Αρθρογραφία