Επιμνημόσυνη δέηση για το Νίκο Κακαουνάκη

Εκτύπωση
Επιμνημόσυνη δέηση για το Νίκο Κακαουνάκη

7/2/10

Πλήθος κόσμου
έδωσε σήμερα το παρών στο σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του δημοσιογράφου Νίκου Κακαουνάκη, που τελέσθηκε στο μητροπολιτικό ναό Κισάμου.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κισάμου - Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ενώ το παρών έδωσαν η οικογένεια , πολιτικοί, δημοσιογράφοι, φίλοι και χωριανοί του εκλιπόντος.

«Άνθρωποι που έχουν προσφέρει, όπως ο Νίκος Κακαουνάκης, δεν ξεχνιούνται. Ο Νίκος Κακαουνάκης κατά την γνώμη μου χάθηκε άδικα, ελπίζω ορισμένα από τα παραδείγματα του να τα θυμόμαστε όλοι», δήλωσε στους δημοσιογράφους, η πρώην υπουργός εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

«Ο Νίκος Κακαουνάκης έγραψε την δική του ιστορία. Ήταν ένας γνήσιος Κρητικός ξεκάθαρος, ένας δημοσιογράφος που πρόβαλε την Κρήτη και την Ελλάδα,», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Ευτύχης Δαμιανάκης.

Από την πλευρά του ο γραμματέας του κοινοβουλευτικού τομέα υγείας του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, αφού αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Νίκου Κακαουνάκη τόνισε ότι η έρευνα για τα αίτια του θανάτου του συνεχίζεται από το υπουργείο Υγείας.
«Το υπουργείο, άγρυπνα, παρακολουθεί την εξέλιξη», είπε ο κ Σκουλάκης.
« επιστροφή στη κατηγορία Κρήτη

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία