Η Ντόρα ευχαρίστησε την Κρήτη

Εκτύπωση
Η Ντόρα ευχαρίστησε την Κρήτη.
  • Το Ρέθυμνο επισκέφθηκε στις 2 μ.μ. του Σαββάτου 6/2
       6/2/10

του Βασίλη
Κασιμάτη
Το μεσημέρι του Σαββάτου 6  Φεβρουαρίου επισκέφθηκε το Ρέθυμνο η κ. Ντόρα Μπακογιάννη στα πλαίσια μιας Παγκρήτιας περιοδείας με σκοπό να ευχαριστήσει από κοντά του Κρητικούς για την τόσο γενναία "ψήφο εμπιστοσύνης" που της έδωσαν στις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι η κ, Μπακογιάννη είχε λάβει στην περιφέρεια της Κρήτης ποσοστό 89,21% επικρατώντας του εσωκομματικού αντιπάλου της κ. Αντώνη Σαμαρά, ενώ στο Νομό Ρεθύμνου έλαβε το 87,2%.

Στην κυριολεξία "σαρωτική" λοιπόν ήταν η επικράτηση της Ντόρας Μπακογιάννη σε ολόκληρη την Κρήτη, αλλά τα ασύλληπτα ποσοστά και η τεράστια συμμετοχή των Κρητικών στην εκλογική διαδικασία δεν κατάφεραν να της δώσουν την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

«Θέλω να επικοινωνήσω με την Κρήτη, την πατρίδα μου, που με τίμησε ιδιαιτέρα και με φίλους διαχρονικούς, φίλους παλιούς, φίλους καλούς, που θέλω να επισκεφθώ και να επικοινωνήσω μαζί τους» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, κατά την άφιξή της  στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, παρουσία των βουλευτών Λ. Αυγενάκη, Μ. Κεφαλογιάννη, του πρώην βουλευτή Σ. Νικηφοράκη, του Προέδρου και στελεχών της ΝΟΔΕ και πολιτευτών της ΝΔ και φίλων της.

Στο Ρέθυμνο η συγκέντρωση έγινε στις 2 το μεσημέρι, σε παραλιακή μεγάλη καφετέρεια, η οποία γέμισε ασφυκτικά από φίλους της Ν.Δ. που τίμησαν με αυτό το τρόπο την Χανιώτισσα Βουλευτή.

Η κ. Μπακογιάννη συνοδευόμενη από την Βουλευτή του Νομού Ρεθύμνου της Ν.Δ. κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, έσφιξε ένα ένα το χέρι όλων των παρευρισκομένων. Ακολούθως στη σύντομη ομιλία που παραχώρησε, ευχαρίστησε και τους Ρεθυμνιώτες πολίτες που την στήριξαν.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν τα μέλη του προεδρείου της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου, Δήμαρχοι από Ρέθυμνο και Χανιά και αρκετά κομματικά στελέχη.
Νωρίτερα μετέβει στο Δημαρχιακό μέγαρο όπου είχε σύντομη συνάντηση με τον Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργη Μαρινάκη.

Πάντως οι φημολογίες των τελευταίων εβδομάδων που κάνουν λόγο για ίδρυση νέου κόμματος υπό την ηγεσία της Βουλευτή, ύστερα και από τις όχι και ιδιαίτερα καλές σχέσεις της κ. Μπακογιάννη με τον αρχηγό της Ν.Δ. κ. Αντ. Σαμαρά, ενισχύθηκαν από την επίσκεψη "Ντόρας" στο νησί, αφού με τον τόσο λεπτομερή σχεδιασμό και τις πάμπολλες επισκέψεις σε όλο το νησί, πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για στρατηγική κίνηση "εντός έδρας" που αξιοκρατικά της ανήκει και που δεν είναι άλλη από την ίδια τη Κρήτη!


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 21 Απρ 2018

Αρθρογραφία