Ορκίζεται σήμερα ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος, Μαν. Καρνιωτάκης

Εκτύπωση

Ορκίζεται σήμερα ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος, Μανώλης Καρνιωτάκης

  • Αντικαθιστά τη Μαίρη Λιονή που ανέλαβε Περιφερειάρχης κ.Μακεδονίας


2/2/10
της Γιώτας Μαστάθη

Την παραίτηση της από τα δημοτικά καθήκοντα κατέθεσε προχθες στο Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργη  Μαρινάκη και τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Μανόλη Λίτινα η κ. Μαίρη Λιονή η οποία, ως γνωστόν, ανέλαβε καθήκοντα ως Γενική Γραμματέας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η κα Λιονή αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή της ότι τα νέα της καθήκοντα δεν της επιτρέπουν ν΄ ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της ως Δημοτική Σύμβουλος ωστόσο:
« θα ήθελα να γνωρίζετε ότι θα είμαι δίπλα στον αγώνα σας για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και κυρίως στις προσπάθειες σας για την ανάπτυξη του τόπου μας.»
Τα ίδια άλλωστε είχε δηλώσει και πριν από μερικές εβδομάδες στο "Πρωινό Δελτίο" του Μελωδία FM σε συζήτηση που είχαμε για το ίδιο θέμα.

Ο Δήμαρχος έκανε αποδεκτή την παραίτηση της κ. Λιονή τονίζοντας πως κατανοεί απολύτως τους λόγους της παραίτησης της, ευχαριστώντας την για τις πολύτιμες υπηρεσίες της στο τομέα της Κοινωνικής Μέριμνας που με τόση ευσυνειδησία υπηρέτησε και καταθέτοντας, παράλληλα, την προσδοκία του για τη βοήθεια της από τη νέα της θέση.

Ως εκ τούτου, σήμερα στις 10 το πρωί στο Γραφείο του Δημάρχου θα ορκιστεί ως νέος Δημοτικός Σύμβουλος ο κ. Μανόλης Καρνιωτάκης, που είναι ο πρώτος αναπληρωματικός των τακτικών δημοτικών Συμβούλων, σύμφωνα με την 34/2006 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνης. 


  

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία