Παιδεία και Τουρισμός επι τάπητος

Εκτύπωση

Παιδεία και Τουρισμός επί τάπητος

 

1/2/10

Συνεδρίαση πραγματοποιεί η Νομαρχιακή Επιτροπή Παιδείας του Ν. 1566/85, σήμερα Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Καταστήματος Ηρακλείου.

      

Το θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι:

Προτάσεις για μεταβολές στην οργανικότητα Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ηρακλείου (Ιδρύσεις, προαγωγές, υποβιβασμοί, συγχωνεύσεις, μετονομασία, καταργήσεις κλπ.),

 

Εισηγητές θα είναι ο κ. Αντωνάκης Αριστείδης, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ο κ. Αλεξανδράκης Γεώργιος, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Σκυτάλη παίρνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Πρωτογενή Τομέα και Τουρισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου, εν ώρα 14.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Καταστήματος Ηρακλείου.

 

Με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  • Εκλογή Αντιπροέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρωτογενή Τομέα και Τουρισμού.

  • Ενημέρωση για την έναρξη των διαδικασιών Δακοκτονίας έτους 2010.

  • Έγκριση προγράμματος δασικών έργων - εργασιών και μελετών έτους 2010 της Διεύθυνσης Δασών Ηρακλείου.

 

α)Έγκριση δαπάνης 17.200 ευρώ συν Φ.Π.Α. για την συμμετοχή της Ν.Α.Η. στην έκθεση Agrotika που θα  πραγματοποιηθεί στην Αθήνα  από 3 έως 7 Φεβρουαρίου 2010

 

β) Έγκριση δαπάνης 1.500 ευρώ συν Φ.Π.Α. για τη διόρθωση και επανέκδοση των εντύπων «Κρητική Διατροφή» και «Ελαιόλαδο».

  • Κατακύρωση αποτελέσματος  πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την επιλογή μεταφορικής εταιρείας που θα αναλάβει την αποστολή υλικού στις εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού.

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 25 Μάι 2018

Αρθρογραφία