Τιμητική βράβευση του κ. Φράγκου Φραγκούλη Αρχηγού Γ.Ε.Σ.

Εκτύπωση

Τιμητική βράβευση του κ. Φράγκου Φραγκούλη Αρχηγού Γ.Ε.Σ.

 

1/2/10
της Γιώτας Μαστάθη

Μια αξιοπρεπής, άριστα οργανωμένη και απόλυτα τιμητική τελετή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου και ώρα 5 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ρεθύμνου, (ΣΕΑΝ).

Μετά την άφιξη των κ.κ. Φράγκου Φραγκούλη Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού, Λευτέρη Οικονόμου Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Στέλιου Κιαγιαδάκη προέδρου του ΣΕΑΝ Ρεθύμνου, Κώστα Καλλέργη αντιπρόεδρου ΣΕΑΝ, Μανούσου Παραγιουδάκη επίτιμου αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ευτύχη Δαμιανάκη Βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Χανίων, καθώς επίσης  του Αντινομάρχη κ. Γιάννη Νικολούδη, του Δήμαρχου Ρεθύμνου κ. Γιώργου Μαρινάκη, του Μητροπολίτη Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων κ. κ. Ειρηναίου, του ηγούμενου της Ιεράς Μονής Αρκαδίου κ.κ. Μύρωνα Καλαϊτζή και πολλών άλλων επίτιμων καλεσμένων, πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων κ. κ. Ειρηναίου.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στον Ανδριάντα του Εφέδρου Αξιωματικού από τους παραπάνω επισήμους, υπό την συνοδεία της μπάντας του 547 Τ.Π. με τους άνδρες του να είναι παρατεταγμένοι και απόλυτα οργανωμένοι.

Με το πέρας της κατάθεσης στεφάνων ανακοινώθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των πεσόντων Εφέδρων Αξιωματικών και η άψογη αυτή εκδήλωση έκλεισε με τον ήχο του Εθνικού μας Ύμνου!!

Το ίδιο βράδυ πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών βράβευση από το ΣΕΑΝ, στο πρόσωπο του κ. Φράγκου Φραγκούλη Αρχηγού του Γ.Ε.Σ., με την ανώτατη διάκριση το "Ανδρών Κρητογενών Αριστείον", μετά σχετικού διπλώματος, για την πρωτοβουλία του να μετονομαστεί και πάλι η 5η Ταξιαρχία Πεζικού σε "V Μεραρχία Κρητών". 

 « επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία