Η CRETA FARM ... απαντά!!

Εκτύπωση

Η CRETA FARM ... απαντά!!

 

  • Στο προσκήνιο και πάλι η περιβαλλοντική υπόθεση Λατζιμά με τις θέσεις της CRETA FARM

28/1/10
της Γιώτας Μαστάθη

Η Κρητική αλλαντοβιομηχανία «Ρεθυμνιώτικης καταγωγής», CRETA FARM, αφού αρκετό καιρό τώρα υπέστη την προσπάθεια σπίλωσης από μερίδα εμπλεκομένων της ευρύτερης περιοχής του Λατζιμά, κάλεσε το σύνολο του Ρεθυμνιώτικου Τύπου σε μια Press Conference, με σκοπό την ορθή απόδοση της αλήθειας.
 

Μάλιστα το δελτίο τύπου που απέστειλε η βιομηχανία τιτλοφορείται ως: "CRETA FARM και περιβαλλοντικά ζητήματα περιοχής Λατζιμά. Όλη η αλήθεια!".
 

H συνέντευξη τύπου θα λάβει χώρα αύριο, Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 12.30 μεσημβρινής, στις εγκαταστάσεις της CRETA FARM στο Λατζιμά Ρεθύμνου.

Τεχνικοί διευθυντές & επιστημονικό προσωπικό της βιομηχανίας θα είναι παρόντες για την διαλεύκανση αυτής της τόσο αλλόκοτης ιστορίας και που η "Ρ.Α." παρουσίασε με εκτενές ρεπορτάζ στο πρωτοσέλιδο του τεύχους "2o 15μερο Δεκεμβρίου", προβάλλοντας αδιάσειστα στοιχεία περί του πως στήθηκε ένας τρελός χορός εναντίον της C.F.
 

Στην συνέντευξη έχει κληθεί να παραβρεθεί μόνο ο Ρεθυμνιώτικος τύπος, αφού το θέμα είναι αμιγώς Ρεθυμνιώτικο.

Τέσσερις εφημερίδες μεταξύ των οποίων και η ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί μεταξύ των οποίων και ο Μελωδία FM 102,7 και ένα τηλεοπτικό κανάλι, το AGORATV (που θα τραβήξει πλάνα κατ΄ αποκλειστικότητα), αναμένεται να δώσουν το παρών.
 

Ο Μελωδία FM 102,7 σε ζωντανή σύνδεση με το Studio 1 στην Εμμ.Παχλά θα αναμεταδώσει στον «αέρα» την press conference μέσα από την εκπομπή "Υγεία & Ζωή στα FM" (12.00-14.00 καθημερινά), επομένως και οι ακροατές του σταθμού μας θα μπορούν να ακούσουν από τα ραδιόφωνά τους τις τοποθετήσεις καθώς και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία