Απολογισμός του Νομαρχιακού έργου. Αύριο το πρωί ο Νομάρχης στον "Μελωδία FM 102,7"

Εκτύπωση
Απολογισμός του Νομαρχιακού έργου.
  • Αύριο το πρωί ο Νομάρχης θα μιλήσει στον "Μελωδία FM 102,7"
            28/1/10


του Βασίλη
Κασιμάτη
Έγινε χθες  στις 12.30 στην Νομαρχία ο επίσημος Απολογισμός του έργου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης για το έτος 2009.
Στην τοποθέτησή του ο Νομάρχης κ. Γιώργης Παπαδάκης παρουσίασε το συνολικό έργο που διετέλεσε η παρούσα Νομαρχιακή Αρχή το περασμένο έτος (2009).
Ακολούθως της παρουσίασης, παραδόθηκε στους δημοσιογράφους, εντυπωσιακό οπτικοακουστικό υλικό της Νομαρχίας, με κυρίαρχο στοιχείο την τουριστική προβολή του Νομού, ενώ αξίζουν συγχαρητήρια στην επιτροπή που ανέλαβε το δημιουργικό μέρος του υλικού.

Σήμερα το πρωί στις 08.50 ο Νομάρχης είναι καλεσμένος στο νέο υπερσύγχρονο studio του Μελωδία FM 102,7.
Στην εκπομπή "Πρωινό Δελτίο" ο κ. Παπαδάκης αναμένεται να κάνει μια συνοπτική ανασκόπηση των πεπραγμένων, ενώ θα τοποθετηθεί και στην νέα χρονιά και τα βαρυσήμαντα έργα που "τρέχουν" για το 2010.
Την "ζωντανή" εκπομπή θα καλύψει και το τηλεοπτικό συνεργείο του AGORATV για τις ανάγκες του καναλιού.

Στην θεματική ατζέντα ο Νομάρχης θα εκφράσει επίσης, θέσεις και απόψεις  και επί του νέου σχεδίου "Καλλικράτης", μιας και είναι το κυρίαρχο θέμα της επικαιρότητας σε όλες τις Νομαρχίες της χώρας.Θυμίζουμε ότι το ίδιο θέμα συζητήθηκε μεταξύ άλλων, σήμερα το πρωί στο "Πρωινό Δελτίο" με τον Πρόεδρο της Τ.Ε.Δ.Κ. & Δήμαρχο Αρκαδίου κ. Μανώλη Μανωλακάκη, συζήτηση που αφορά έταιρο σημερινό δημοσίευμα της ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ και του AgoraPress.gr.Ακολούθως η γενική παρουσίαση του έργου σε ... εικόνες, που μιλούν από μόνες τους!


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία