Επενδυτές σπεύσατε ... Ρέθυμνο τώρα!!

Εκτύπωση

Επενδυτές σπεύσατε ... Ρέθυμνο τώρα!!
 

  • Το Ρέθυμνο προσφέρεται για νέες πρωτοποριακές ιδέες & λύσεις!

22/1/10
της Μόνικας Ζουγανέλη
Ρεπορτάζ: Βασίλης Κασιμάτης

Το Ρέθυμνο τα τελευταία 6ετία είναι πρώτη πόλη στην Ελλάδα σε πληθυσμιακό υπερ-πολλαπλασιασμό. Αυτό σημαίνει ότι βάσει των στοιχείων που η εφημερίδα μας έχει στη διάθεσή της, ο πληθυσμός αφενός της πόλης πρν από 15 χρόνια  δεν ξεπερνούσε τις 25 χιλιάδες ενώ στο νομό ήταν κάτω από 90 χιλιάδες κόσμου.

Αυτά και με τα νέα δεδομένα πλέον έχουν ανέβει, για την μεν πόλη του Ρεθύμνου σε 65 χιλιάδες κατοίκους ενώ για τον Νομό, ο πληθυσμός αγγίζει τις 130 χιλιάδες κατοίκους, συμπεριλαμβανομένων των δημοτών, αλλοδαπών, φαντάρων, φοιτητών, κλπ, (πλην βέβαια των επισκεπτών ? τουριστών).

Επομένως καθίσταται κατανοητό ότι βασικές ανάγκες σε επικουρικές υποδομές που αφορούν δευτερογενή τομέα παροχής υπηρεσιών ...είναι σε μερική απαξίωση!

Κέντρα αδυνατίσματος ή  διατροφής, ιδιωτικό σχολείο, ευρωπαϊκού τύπου πλυντήρια βαρέων οχημάτων (συν ι.χ., μοτο), στεγασμένοι κεντρικοί ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης, καθώς και άλλες τέτοιες συναφή υπηρεσίες αποτελούν πλέον κίνητρο για την προσέλευση επενδυτών είτε από το Νομό Ρεθύμνου, είτε ακόμα και από τα υπόλοιπα σημεία της χώρας.
Πρόσκληση λοιπόν απευθύνει η "ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ" σε επιχειρηματίες σχετικά με τον επενδυτικό τομέα για νέες καινοτόμες εφαρμογές, πρωτοποριακές ιδέες, μοντέρνες λύσεις.
Μια από αυτές τις εφαρμογές είναι και αυτή που αναλύουμε κατωτέρω, αφού εφεξής η εφημερίδα θα προβάλει τις όποιες νέες επιχειρήσεις δίνουν λύσεις σε τέτοια θέματα στους Ρεθυμνώτες.

Υπηρεσίες σιδερώματος

Σας έχει απομείνει λίγη ώρα από τον πολύτιμο χρόνο σας για ξεκούραση και παρόλα αυτά δεν μπορείτε να χαλαρώσετε λόγω της μεγάλης «στοίβας» ρούχων που βρίσκεται στο καλάθι για σιδέρωμα;
Τώρα υπάρχει λύση!   Η μόδα από την Αμερική ήρθε στην Ευρώπη. Τώρα και στο Ρέθυμνο ... GOLDEN IRON.

Με ένα απλό τηλεφώνημα παραλαμβάνουν τα πλυμμένα μας και μας τα επιστρέφουν ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΑ. Δωρεάν διανομή κατ΄οίκον.
Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας , εξειδικευμένο προσωπικό σιδερώνουν για λογαριασμός μας σε τιμές για .. όλους.
Η νέα αυτή πρωτότυπη εφαρμογή στο Ρέθυμνο που μας απελευθερώνει από το βαρετό σιδέρωμα.
Ενδεικτικά, η εταιρία παραλαμβάνει τα ασιδέρωτα τριών (3) γεμάτων πλυντηρίων (και σας τα επιστρέφει σπίτι σε ειδική συσκευασία) με κόστος μόνο 15 ευρώ.

GOLDEN IRON ... και σίδερο τέλος.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία