«Αγαθά κόποις κτώνται»

Εκτύπωση

«Αγαθά κόποις κτώνται»

  • "Πρώτος των πρώτων" το AgoraPress.gr στο GOOGLE

25/1/10
 
Εδώ και μερικές ημέρες το παγκόσμιο «ψαχτήρι» της GOOGLE εμφανίζει στη λέξη "Ρέθυμνο" πρώτο πλέον το AgoraPress.gr μεταξύ ενός εκατομμυρίου & διακοσίων πενήντα χιλιάδων (1,260.040) αναφoρών.
Αυτό επετεύχθη λόγω της πολύ μεγάλης επισκεψιμότητας που λαμβάνει καθημερινά από χιλιάδες αναγνώστες η ηλεκτρονική εφημερίδα της "ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ".

Καθίσταται κατανοητό ότι η λέξη Ρέθυμνο είναι η σημαντικότερη «λέξη - κλειδί» μεταξύ όσων σχετίζονται με τον τόπο μας, επομένως η επιτυχία αυτή είναι πλέον αυταπόδεικτο στοιχείο της εν δυνάμει ανοδικής πορείας του ενημερωτικού μέρους όλων των ΜΜΕ του Ομίλου Δ.Ο.Κ.

Για τους χρήστες του διαδικτύου είναι γνωστή η σημασία αυτού του γεγονότος, ενώ τόσο για την εφημερίδα μας όσο και για τα λοιπά μέσα του Δημοσιογραφικού μας Ομίλου αυτή η μεγάλη επιτυχία έρχεται ως επιβράβευση των κόπων αλλά και της καθαρής και σωστής ενημέρωσης που παρέχεται στο κοινό μας.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες ("Ρ.Α." & AgoraPress.gr), ακροατές (Μελωδία FM 102,7) και τηλεθεατές (AGORATV) μας, για αυτή τη «πρωτιά», διότι είναι ηλίου φαεινότερο ότι εσείς μας στηρίζεται και εμείς ... συνεχίζουμε!!

Εκ της Συντακτικής Ομάδας

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 23 Μάρ 2018

Αρθρογραφία