Συνεδρίασε χθες η Ν.Ε.

Εκτύπωση

Συνεδρίασε σήμερα η Ν.Ε.

  • Συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Νομαρχίας με πληθώρα αποφάσεων
  • Η Νομαρχία στηρίζει το Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι

21/1/10

Συνεδρίασε χθες υπό την προεδρία του Νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδάκη, και με τη συμμετοχή των μελών της Επιτροπής, του Αντινομάρχη κ. Γιάννη Νικολούδη και των Νομαρχιακών Συμβούλων, κ.κ. Μανώλη Αρχοντάκη και Βαγγέλη Καπετανάκη, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων η Νομαρχιακή Επιτροπή Ποιότητας Ζωής της Νομαρχίας.

Η Επιτροπή ενέκρινε τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Νομαρχίας και του Δήμου Νικηφόρου Φωκά για την εκτέλεση του έργου "Βελτίωση οδικού δικτύου περιφέρειας Δήμου Νικηφόρου Φωκά, προϋπολογισμού 6.000 Ευρώ.

Στη συνέχεια ενέκρινε δύο ακόμα προγραμματικές συμβάσεις μία με τον Δήμο Ρεθύμνης για την παροχή χρηματοδότησης ύψους 10.000 Ευρώ στο Δήμο σχετικά με τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού και μία ακόμα, προϋπολογισμού 27.000 Ευρώ με το ΙΓΜΕ, που αφορά στην εκπόνηση μελέτης για τη θεμελίωση του 8ου Δημοτικού Σχολείου Περιβολίων.

Τέλος η Επιτροπή ενέκρινε τη συμμετοχή της Νομαρχίας στις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στις 20 Φεβρουαρίου για τα 31 χρόνια από το θάνατο του Νίκου Ξυλούρη και στις οποίες θα συμμετέχουν επίσης, οι Νομαρχίες Ηρακλείου, Αθηνών - Πειραιώς, η ΕΡΤ, Κρητικά Πολιτιστικά Σωματεία Αθηνών κ.α.

Επίσης η Επιτροπή ενέκρινε τη συμμετοχή της Νομαρχίας στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας της ΕΛΨΕ, που θα γίνει στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου 6-9 Μαϊου 2009.

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 19 Μάρ 2018

Αρθρογραφία