Βροχές, ΟΤΕ & Internet και βέβαια ... πάλι η ΔΕΗ!

Εκτύπωση

Βροχές, ΟΤΕ & Internet και βέβαια ... πάλι η ΔΕΗ!

  • Ανείπωτη ταλαιπωρία έχουν υποστεί τις τελευταίες ημέρες οι χρήστες του διαδικτύου στο Ρέθυμνο.
  • Ζημιές χιλιάδων ευρώ σε καταναλωτές από τη ΔΕΗ

       20/1/10

του Βασίλη
Κασιμάτη
Έπειτα και από τις τελευταίες βροχοπτώσεις επανήλθε η «κακοκαιρία» στις τηλεφωνικές συνδέσεις ADSL του ΟΤΕ και χιλιάδες συνδρομητές υποφέρουν από αλλεπάλληλες διακοπές, «κρεμάσματα» και ένα σωρό άλλες δυσλειτουργίες, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι εδώ στο Ρέθυμνο όταν βρέχει ... το χάος καλά κρατεί.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα βαρύνει τους επαγγελματίες που οι δουλειές τους εξαρτώνται καθημερινά από το ιντερνετ και λόγω των προβλημάτων δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις εργασίες τους.

Παρόμοια φαινόμενα και από την ΔΕΗ όπου επίσης αυτό τον καιρό μας δείχνει το κακό της πρόσωπο με πάμπολες διακοπές στην ηλεκτροδότηση και αρκετά μπλακ-άουτ.

Και οι δύο οργανισμοί (ΟΤΕ & ΔΕΗ) έρχονται να πιστοποιήσουν και με τη «βούλα» ότι εμείς εδώ στο Ρέθυμνο ανεξάρτητα αν πληρώνουμε τους ίδιους λογαριασμούς  με την υπόλοιπη Ελλάδα, εντούτοις είμαστε ... «δεύτερης κατηγορίας πολίτες»!

Σχετικά με τη ΔΕΗ τα προβλήματα εντείνονται, αφού οι ζημιές σε ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές  είναι ανυπολόγιστες ύστερα μάλιστα και από τη δυνατή βροχόπτωση της περασμένης Κυριακής.

Συγκεκριμένα τη Κυριακή το πρωί και σε τις επανειλημμένες πτώσεις και αυξομειώσεις τάσεως του ρεύματος, πολλοί ραδιοφωνικοί σταθμοί τέθηκαν εκτός λειτουργίας ενώ πανάκριβα συστήματα μετάδοσης ήχου που βρισκόντουσαν εν λειτουργία στο Νομαρχιακό πάρκο κεραιών στο βουνό "Βρύσινα" (πάνω από τη πόλη του Ρεθύμνου) καταστραφήκαν και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί κλήθηκαν να πληρώσουν και πάλι να πληρώσουν ... τη νύφη με ζημιές αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση εμείς δεν έχουμε παρά να καταγγείλουμε για μια ακόμα φορά τους δύο αυτούς οργανισμούς στο Ρέθυμνο για ελλιπέστατες υποδομές και τέλος ότι οι Ρεθυμνιώτες συνδρομητές, καταναλωτές και χρήστες αδυνατούν πλέον να ανταπεξέλθουν στη σωρεία των διογκωμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν από τις δύο ΔΕΚΟ.

Παράκληση προς την Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση και τον κ. Νομάρχη προσωπικά, να συμμεριστεί το πρόβλημα των συμπολιτών μας & επιχειρηματιών του Νομού αφού πλέον το θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί από την τοπική ηγεσία η οποία τώρα περισσότερο από ποτέ καλείται να παίξει ρόλο «ρυθμιστή» στην υπόθεση του φαύλου κύκλου απραξίας των τεχνικών υπηρεσιών, των δύο αυτών οργανισμών στο Ρέθυμνο.

Η εφημερίδα μας θα αποστείλει διάβημα και προς την πολιτική ηγεσία του νομού, η οποία πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της αφού το βέβαιο είναι ότι οι Ρεθυμνιώτες πολίτες είναι πλέον σε απόγνωση από τα συνεχή προβλήματα.

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 22 Μάι 2018

Αρθρογραφία