Παρασύρθηκε στο Πέραμα 40χρονος από χείμαρρο

Εκτύπωση

Παρασύρθηκε στο Πέραμα 40χρονος από χείμαρρο

  • Αγνοείται ο ίδιος - διασώθηκε ο 12χρονος ανιψιός του 

      18/1/10

του Βασίλη
Κασιμάτη
Την Κυριακή το βράδυ και έπειτα από την πολύ δυνατή βροχόπτωση δημιουργήθηκαν χείμαρροι σε πολλά ρέματα και συναφή «νεροφαγώματα» του Ρεθύμνου.

Πιο συγκεκριμένα στο Πέραμα (Ρεθύμνου) του Δήμου Γεροποτάμου ένας 40χρονος οδηγός ι.χ. αυτοκινήτου προσπάθησε να διασχίσει ένα τέτοιο χείμαρρο, στο σημείο που βρίσκεται η «σιδερένια» γέφυρα Περάματος.
Στο ι.χ. επέβαινε και ο 12χρονος ανιψιός του. Σε κάποια δεδομένη στιγμή το νερό ανασήκωσε το αυτοκίνητο στα πλάι με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν και οι δύο.

Στη πορεία ο 40χρονος μαζί με τον 12χρονο ανιψιό του κατάφεραν να βγουν από το όχημα, αλλά δυστυχώς ο άτυχος οδηγός παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κατέβαιναν από το βουνό με μεγάλη ταχύτητα και τον παρέσυραν προς άγνωστη μέχρι στιγμής κατεύθυνση.
Ο 12χρονος στάθηκε πιο τυχερός αφού όταν και ο ίδιος παρασύρθηκε από τον χείμαρρο, πιάστηκε από παρακείμενα δένδρα που βρέθηκαν στο «διάβα» του.

Άνδρες της ΕΜΑΚ και της αστυνομία Περάματος μετέβησαν άμεσα στο σημείο αλλά οι προσπάθειες ανεύρεσης του αγνοούμενου 40χρονου έχουν έως τώρα αποβεί άκαρπες.
Οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 22 Απρ 2018

Αρθρογραφία