Λύση έδωσε το Λιμενικό Ταμείο στο «Διαβολόσκαλο του Λιμανιού»

Εκτύπωση

Λύση έδωσε το Λιμενικό Ταμείο στο «Διαβολό-σκαλο του Λιμανιού»

18/1/10
της Μόνικας Ζουγανέλη

Στο περασμένο φύλλο της εφημερίδας μας δημοσιεύσαμε παρατήρηση αναγνώστη μας για το πρόβλημα που είχε προκύψει από κατασκευής, στη Μαρίνα του Ρεθύμνου. Πιο συγκεκριμένα περιφερειακά των θέσεων ελλιμενισμού των σκαφών αναψυχής βρίσκεται μια «πασαρέλα» περιπάτου.
Περιμετρικά αυτής της πασαρέλας βρίσκεται μια ανισόπεδη δεύτερη για επιπλέον χώρο.

Η δεύτερη όμως που βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο με τη πρώτη έχει ένα μακρύ σκαλοπάτι καθόλη τη περίμετρο που τα ξεχωρίζει. Αυτό δυστυχώς ο εργολάβος κατασκευαστής δεν είχε σκεφτεί το αυτονόητο και τα έβαψε το ίδιο χρώμα, με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζουν και οι πολίτες κατά το διάβα τους να σκοντάφτουν διαρκώς.
Μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετώπιζαν οι μωρομάνες οι οποίες δεν είχαν ορατό πεδίο μπροστά από τα καρίτσια των μωρών τους και έπεφταν κατά συρροή!

Πριν από ένα χρόνο η Ρ.Α. είχε δημοσιεύσει για πρώτη φορά το θέμα αλλά τότε δεν είχε τύχει της ανάλογης προσοχής. Στο περασμένο όμως φύλλο που αναδημοσιεύτηκε το ρεπορτάζ, η παρούσα διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου το σημείωσε και προέβη άμεσα στη λύση του προβλήματος που ήταν κατά τα άλλα απλούστατη.

Έβαψε με κίτρινη διακεκομμένη γραμμή το σκαλοπάτι και έτσι ... «ως δια μαγείας» το πρόβλημα λύθηκε σε χρόνο ντε-τε!

Να ευχαριστήσουμε τη παρούσα διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 27 Μάι 2018

Αρθρογραφία