Εντός δύο μηνών ολοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής του αλιευτικού καταφυγίου πλακια

Εκτύπωση

ΕΝΤΟΣ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΠΛΑΚΙΑ

 

Ο Νομάρχης Ρεθύμνου, κ. Γιώργης Παπαδάκης και  ο Δήμαρχος Φοίνικα κ. Μανώλης Μαστορογιαννάκης, συνοδευόμενοι από υπηρεσιακά στελέχη επισκέφτηκαν σήμερα το αλιευτικό καταφύγιο Πλακιά, προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής.

Ο εργολάβος και η επιβλέπουσα αρχή, Υπηρεσία Εγγείων Βελτιώσεων Κρήτης, ενημέρωσαν τον κ. Παπαδάκη ότι σε διάστημα εντός 2 μηνών ολοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής του Αλιευτικού Καταφυγίου Πλακιά, ( θα φιλοξενεί βάσει της μελέτης του 80 αλιευτικά σκάφη) οι οποίες περιλαμβάνουν κατασκευή προσήνεμου μόλου μήκους 150 μέτρων, υπήνεμου μόλου μήκους 80 μέτρων, κρηπιδωμάτων και απαραίτητων χερσαίων χώρων εξυπηρέτησης, ενώ θα περιλαμβάνει και την κατασκευή συνδετήριας οδού με τον παρακείμενο δρόμο Πλακιά ? Σούδα.

 

Σημειώνεται ότι το έργο, προϋπολογισμού 4.600.000 Ευρώ, δημοπρατήθηκε τον Μάρτιο του 2006 από την Περιφέρεια Κρήτης και στη συνέχεια ακολούθησε ο προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.


« επιστροφή στη κατηγορία Κρήτη

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία