"Τριώδιο &... Κοινωνική Δράση" στο "Γεράνι Παλλάς"

Εκτύπωση

Τριώδιο & ... Κοινωνική Δράση!

  • Μια κοινωνική εκδήλωση που διοργανώνει η εφημερίδα ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ & ο ραδιοφωνικός σταθμός Μελωδία FM 102,7 με τη στήριξη του Δήμου Ρεθύμνου (Ρέθυμνο - Καρναβάλι 2010) υπέρ του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ» & του Σωματείου Α.Μ.Ε.Α.
  • Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010 στις μίαμιση το μεσημέρι, ... «έτσι για να μην κουραζόμαστε!» στο "Γεράνι Παλλάς".
  • Συμμετέχουμε στο Τριώδιο με την σκέψη μας στην κοινωνική προσφορά και «Δράση»!!

14/1/10

της Γιώτας
Μαστάθη

Μια πρωτοποριακή κοινωνική δράση ανέλαβε η ομάδα των συντελεστών της εφημερίδας «Ρεθεμνιώτικη Αγορά» και του ραδιοφωνικού σταθμού της Μελωδία FM 102,7 στα πλαίσια των μεγάλων καρναβαλικών εκδηλώσεων του Νομού και του Δήμου Ρεθύμνου.
Κατόπιν συνάντησης του εκδότη & δημοσιογράφου Βασίλη Κασιμάτη, εκπροσώπου των διοργανωτών (εφημερίδα "ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ" & Μελωδία FM 102,7), με την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο σε θέματα Τουρισμού-Πολιτισμού και Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού κα Πέπη Μπιρλιράκη - Μαμαλάκη καθώς και με τα Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής συμφωνήθηκαν τα εξής:

  • Α. Καθορίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης «Τριώδιο και Κοινωνική Δράση» προκειμένου να μη συμπέσουν χρονικά με προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου και των Ομάδων του Καρναβαλιού και  
  • Β. Λόγω του φιλανθρωπικού χαρακτήρα της εκδήλωσης η Οργανωτική Επιτροπή δέχθηκε να την συμπεριλάβει στο επίσημο Πρόγραμμα του συνόλου των εκδηλώσεων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού.»

Ο Τόπος & ο χρόνος...

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο νεόδμητο «Γεράνι Παλλάς» που βρίσκεται μετά ακριβώς από τη γέφυρα της Ζουρίδας, δυτικά, 3 χλμ μόλις έξω από τη πόλη του Ρεθύμνου.
Το «Γεράνι Παλλάς» και είναι προς τιμήν του αυτό, ανέλαβε για τον ιερό αυτό φιλανθρωπικό σκοπό να χορηγήσει την φιλοξενία και το γεύμα όπου θα διενεργηθεί με την ευγενική χορηγία του πολυτελέστατου αυτού πολυχώρου εστίασης & αναψυχής, όπου και τους ευχαριστούμε.
 

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010 (13.30) λοιπόν,
«Τριώδιο & Κοινωνική Δράση», στο «Γεράνι Παλλάς»!!

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι πολλαπλός.

Καταρχήν τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ» & το Σωματείο «Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες» (ΑΜΕΑ), οι οποίοι σύλλογοι, εκμεταλλευόμενοι του γεγονότος θα προβούν στο κόψιμο της «Ετήσιας Πρωτοχρονιάτικης Πίτας» για τα μέλη τους.
Στην εκδήλωση «Τριώδιο & Κοινωνική Δράση», μπορούν να παραβρεθούν όλοι οι Ρεθυμνιώτες ανεξαρτήτου ηλικίας αφού ο χαρακτήρας της θα είναι καρναβαλικός, ενώ πολλές εκπλήξεις και δώρα περιμένουν και τους μικρούς μας φίλους.

Ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, ποιοτικό μενού φαγητού, μεγάλη λαχειοφόρος αγορά με υπερ-πλούσια δώρα, άφθονο κέφι και χορός θα είναι τα βασικά συστατικά αυτής της εκδήλωσης.
Επιμέρους όμως το γεγονός θα αποτελέσει μια χαρούμενη νότα αφού εντάχθηκε στο Πρόγραμμα του Δήμου Ρεθύμνου «Καρναβάλι - Ρέθυμνο 2010» και θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των φετινών Ρεθυμνιώτικων καρναβαλικών εκδηλώσεων.

«Εκ μέρους του Σωματείου ΑΜΕΑ σας ευχαριστούμε. Είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει από ιδιωτικό φορέα ή ΜΜΕ και συγχαίρουμε τους εμπνευστές αυτής της μεγάλης και λαμπρής ιδέας. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλους εμάς, ενώ με την ευκαιρία θα δοθεί χαρά σε μεγάλους & παιδιά», είπε ο κ. Δημήτρης Τσαχάκης, πρόεδρος του Σωματείου ΑΜΕΑ στο  Ρέθυμνο.

«Δεν έχουμε λόγια να ευχαριστούμε την ομάδα των δημοσιογράφων που ανέλαβε τη πρωτοβουλία σε συνεργασία με το Δήμο Ρεθύμνου. Με αυτή τη προβολή που θα λάβει το γεγονός παρέχετε σε εμάς ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον και τις προσπάθειες που καταβάλλουμε, όλοι μαζί.
Θα είμαστε στη διάθεσή σας σε ότι μας χρειαστείτε
», δήλωσε προχθές στην εκπομπή "Πρωινό Δελτίο" του Μελωδία 102,7, η Διεθύντρια του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ» κ. Ιωάννα Χρυσού, για το ίδιο θέμα.
 

Ενώ αυτή τη στιγμή έχουν ήδη κλειστεί οι απαιτούμενες συμφωνίες για την υλοποίηση της εκδήλωσης «Τριώδιο & Κοινωνική Δράση», ανοιχτό παραμένει για λίγες ημέρες ακόμα, το θέμα των χορηγών επικοινωνίας. Όσα λοιπόν ΜΜΕ επιθυμούν να συμμετάσχουν στη προβολή του γεγονότος δεν έχουν παρά να το δηλώσουν στο τηλέφωνο 28310-22225 & 6947 607628, ώστε να ενταχθούν στη λίστα που θα κυκλοφορήσει τόσο σε αφίσες όσο και σε έντυπα.

Παράλληλα όσες επιχειρήσεις ή φορείς θέλουν να λάβουν μέρος με την ευγενική χορηγία τους στη λαχειοφόρο αγορά, προσφέροντας την ιδιαίτερη χειρονομία τους, ας επικοινωνήσουν με τα ανωτέρω τηλέφωνα εξυπηρέτησης.

Τις προσεχείς ημέρες τόσο από το Μελωδία FM 102,7  και τις ραδιοφωνικές εκπομπές, όσο και από την «ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ» & το AgoraPress.gr θα δοθούν περισσότερα στοιχεία για το αναλυτικό πλούσιο πρόγραμμα, τους χορηγούς και άλλα πολλά.
Καλεσμένοι στην εκδήλωση, αναμένεται να είναι μέλη της πολιτικής ηγεσίας του νησιού, της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορείς και πολλά ΜΜΕ.

Ελάτε λοιπόν να περάσουμε μαζί αυτή την όμορφη Κυριακή (7/2/10) και φροντίστε να προμηθευτείτε εγκαίρως προσκλήσεις από τα σημεία που θα σας ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας, από τα Μ.Μ.Ε.

Εκτελεστική Ομάδα Δ.Ο.Κ.
Δημοσιογραφικός Οργανισμός ΚΑΣΙΜΑΤΗ

ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Μελωδία FM 102,7
AGORATV
AgoraPress.gr
AgoraAnalysis
 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία