Η Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στον Μελωδία 102,7 FM

Εκτύπωση

Η Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στον "Μελωδία 102,7 FM.

  • Συγκίνηση και αναμνήσεις έφερε η σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε στο "Πρωινό Δελτίο" η Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας.

         8/1/10

του Βασίλη
Κασιμάτη
Η σημερινή εκπομπή του "Πρωινού Δελτίου" επιφύλαξε μια έκπληξη στην "Σιδηρά Κυρία" της Μακεδονίας, αφού η τηλεφωνική επικοινωνία του σταθμού μαζί της έφερε, τόσο μια συγκινησιακή έκπληξη στην κ. Λιονή, όσο και άρωμα Ρεθύμνου στην ίδια, που όπως μας αποκάλυψε τον χρειαζόταν αλλά και τις έλλειπε.

Με την πρώην Δημοτική Σύμβουλο (& Αντιδήμαρχο Ρεθύμνου) και νυν Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λιονή, συζητήσαμε ζητήματα της επικαιρότητας, με θέματα που είχαν να κάνουν κυρίως με την Βόρεια Ελλάδα αλλά και γενικώτερα με το πολιτικό κλίμα της χώρας και όπως αυτό αναμένεται να διαμορφωθεί από τον "Καποδίστρια 2".

"Από την στιγμή που παρέλαβα την θέση του Περιφερειάρχη, φρόντισα να ενημερωθώ για τα προβλήματα του τόπου και έκτοτε η ενημέρωση είναι καθημερινή και σε όλα τα επίπεδα. Ως πρώτη επίσκεψη είχα προ ημερών τον σύλλογο απολυμένων από μια πολύ μεγάλη επιχείρηση, συζήτηση που έδωσε καταλυτικά το στίγμα του τι συμβαίνει και στη Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας ".

Η κ. Περιφερειάρχης μας ανέφερε ότι και στην Περιφέρεια Μακεδονίας (7 νομοί) που ηγείται, τα πράγματα δεν είναι καλύτερα από οικονομικής πλευράς, αλλά δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι πιστεύει στα νέα κυβερνητικά μέτρα που όπως είπε η ίδια θα μας οδηγήσουν σε καλύτερες ημέρες.
Η κ. Λιονή έδωσε το προσωπικό της μήνυμα για το νέο χρόνο και ευχήθηκε στους Ρεθυμνιώτες να έχουν μια καλή & αποδοτική χρονιά.

Η καρδιά της κ. Περιφερειάρχης "χτυπά" Ρέθυμνο και μέσω του βήματος της ραδιοφωνικής μας εκπομπής έστειλε την αμέριστη αγάπη της στους συμπολίτες μας, εδώ στο Ρέθυμνο.

Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συντελεστές του σταθμού για την πολύ όμορφη έκπληξη όπως την χαρακτήρισε και την ευκαιρία που της δώσαμε να ακούσει Ρέθυμνο, να μιλήσει με Ρέθυμνο και κυρίως να πάρει ... άρωμα Ρεθύμνου!

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Έλλαδα

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία