Κυριακή ... "κοντογιορτή" για την ανάθεση του υπόγειου πάρκινγκ!

Εκτύπωση

Κυριακή ... "κοντογιορτή" για την ανάθεση του υπόγειου πάρκινγκ!

  • Μέσα στο Γενάρη θα βγει η προκήρυξη για την κατασκευή του υπόγειου πάρκινγκ στους "4 μάρτυρες"

6/1/10
της Μαρίας Καλογεράκη

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινάει η νέα χρονιά για το δήμο Ρεθύμνου, καθώς προχωρούν οι διαδικασίες για την υλοποίηση ενός μεγάλου έργου για την πόλη.
Στα μέσα του μήνα που διανύουμε αναμένεται να βγει στον «αέρα» η προκήρυξη που αφορά στην κατασκευή του υπόγειου πάρκινγκ στην πλατεία των "Τεσσάρων Μαρτύρων".

Μετά την προκήρυξη του έργου, οι εταιρείες θα μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον ώστε μέσα στο 2010 να προκύψει ο ανάδοχος εργολάβος.
Σημειώνεται πως η κάθε εταιρεία που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον για την κατασκευή του υπόγειου πάρκινγκ θα καταθέσει ολοκληρωμένο τον φάκελο στην δημοτική αρχή που θα αφορά στην μελέτη κατασκευής του έργου.
«Μετά την προκήρυξη θα έρθουν οι ενδιαφερόμενοι, που είναι και πολλοί και σοβαροί. Έχουμε πραγματικά πολύ μεγάλο ανταγωνισμό, θεωρείται ότι είναι μια από τις καλές περιπτώσεις και το έργο θα προχωρήσει πολύ γρήγορα και η πόλη θα απολαύσει ένα σημαντικό έργο που έχει ανάγκη»,
τόνισε ο δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης.  

Η δημοτική αρχή θα αξιολογήσει τις προτάσεις που θα κατατεθούν το επόμενο διάστημα από τους ενδιαφερόμενους και θα καταλήξει στην πιο συμφέρουσα πρόταση, για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την περαιτέρω πορεία του έργου.

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 26 Μάι 2018

Αρθρογραφία